Stiri

Antonis Constantinides va antrena în prima ligă a Greciei

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
19.07.2016

Antonis Constantinides va antrena în sezonul viitor în prima ligă din Grecia. Fostul tehnician al Energiei Târgu Jiu a semnat cu Rethymno Cretan Kings (fosta AGO Rethymno), echipă pe care o va pregăti în stagiunea 2016/2017.

În sezonul precedent, Antonis Constantinides a pregătit-o pe Sigal Prishtina, după ce la finalul anului 2015 a plecat de la Târgu Jiu. Alături de formația din Kosovo, tehnicianul cipriot a câștigat tot ce se putea câștiga, cupa și campionatul intern plus Liga Balcanică.

Alături de Energia Târgu Jiu, Antonis Constantinides a avut performanțe notabile în sezonul 2014/2015. Antrenorul i-a condus pe gorjeni până spre medaliile de bronz atât în Liga Națională de baschet Masculin, cât și EuroChallenge, actuala FIBA Europe Cup.

Antonis Constantinides este primul antrenor din Cipru care va conduce o echipă din prima ligă a Greciei. Formația din Rethymno a prins play-off-ul de pe poziția 8 în sezonul 2015/2016 și a fost eliminată din primul tur de Olympiacos cu scorul de 2-0 la general.

În 2016, Antonis Constantinides a fost numit și selecționer al echipei masculine de seniori a Albaniei.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!