Stiri

Ashley Walker: „Am avut o înfrângere grea și cred că echipa noastră pur și simplu a decis să nu apară în seara asta”

Andreea Vlase

Andreea Vlase
02.11.2018

ACS Sepsi SIC s-a impus cu 87-70 în fața celor de la Mersin BSB în etapa a 2-a din EuroCup. Campioana României a condus în mare parte din meci, iar turcoaicele au încercat să revină pe final, de la -19. Ashley Walker a fost a doua marcatoare a echipei, cu 14 puncte.

Americanca vorbit despre înfrângerea la 20 de puncte cu Botaș Spor, echipa Claudiei Cuic, în precedenta etapă de campionat și a apreciat evoluția campioanei României.

„A fost o echipă bună. Vreau să felicit Sepsi pentru cum a jucat. Noi am avut o înfrângere grea săptămâna trecută și cred că echipa noastră pur și simplu a decis să nu apară în seara asta. Plănuim să ne îmbunătățim, să ne întoarcem acasă și să muncim, să mergem la următorul meci din EuroCup. Avem alt joc din campionatul turc pentru care să ne pregătim. Felicitări din nou pentru Sepsi, ne vom revedea, și sunt bucuroasă să fiu în România”, a declarat Ashley Walker la conferința de presă de după meci.

„Acvila” a petrecut pe parchet aproape 35 de minute în duelul cu ACS Sepsi SIC, timp în care a înscris 14 puncte, cu 4/9 la șuturile din semicerc, 1/2 de la distanță și 3/3 de la linia de fault. A mai avut 4 recuperări, 5 greșeli personale, 3 mingi pierdute, o intercepție și un capac, pentru +11 indice al eficienței.

Ashley Walker are medii de 13.5 puncte și 5 recuperări în cele două partide disputate până acum de formația turcă în EuroCup. Jucătoarea cu cetățenie americană și română va reveni în țară peste mai puțin de două săptămâni, pentru a juca cu naționala României în ultimele două meciuri din preliminariile pentru europeanul de anul viitor. 

*foto: Miska Brigitta / Sepsi-SIC facebook

Românca naturalizată a înscris 14 puncte în înfrângerea suferită de Mersin BSB la Sepsi Arena

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!