Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Ashton Gibbs, ultima achiziție a Stelei

Adrian Micinic

Adrian Micinic
16.09.2013

Ashton Gibbs este noua achizișie a echipei Steaua CSM EximBank București. El devine cel de-al 6-lea jucător străin din efectivul reprezentantei capitalei în Liga Națională.

Înalt de 1.88 metri și cântărind 85 kilograme, Gibbs este fundaș. De-a lungul carierei a evoluat pentru Panionios și Ourense. Alături de echipa națională U19 a SUA a devenit campion mondial în anul 2009 și a ocupat locul al 5-lea la Universiada din anul 2011. La nivel universitar a jucat patru ani pentru Pittsburgh.

Născut pe 19 ianuarie 1990, Gibbs a absolvit studiile universitare în urmă cu un an. În liga a doua din Spania, acolo unde a evoluat ultima dată, Gibbs a avut medii de 14.4 puncte, 2.4 recuperări, 1.3 pase decisive și 2.1 posesii pierdute pentru 13.2 la eficiență în 19.3 minute pe meci.

Steaua CSM EximBank București întâlnește pe BC Timișoara în primul tur al Cupei României.

5 comentarii la aceasta stire:
  • CS Concordia Chiajna Nicusor :

    ...
    Păi parcă FIBA le-a interzis să mai facă transferuri. Steaua e Steaua București indiferent de sport, jucăria lui Ceaușescu.

    cu 10 ani în urmă (16.09.2013) Raspunde
  • CSA Steaua București tzony :

    @Nicusor
    Asa e. Se stie ca Fiba mereu a fost pe felie cu Steaua si ca sunt pro-comunism si tin cu Steaua :))

    cu 10 ani în urmă (16.09.2013)
    • U BT Cluj-Napoca hell:

      Steaua
      Serios acuma, care ii situatia, cum stati.... sper sa nu se materializeze interdictia pentru ca deja avem o lanterna..... nu trebuie sa facem si un felinar......

      cu 10 ani în urmă (17.09.2013)
    Raspunde
  • CSA Steaua București tzony :

    @Hell
    Presupun ca daca aveau interdictie nu era acceptat nici un transfer si se taia totul de la inceput. Daca era interdictie nu ar fi avut voie nici anul trecut sa aduca jucatori straini...
    Lumea nu intelege ca nu Steaua era responsabila pentru acele contracte ci sponsorul Turabo

    cu 10 ani în urmă (17.09.2013)
    • U BT Cluj-Napoca hell:

      Steaua
      Interesul meu este sa vad baschet si nu galopuri de sanatate..... Prefer varianta ta din toate punctele de vedere si nu varianta FIBA..... Sa nu se trezeasca fe(de)latia noastra dupa prima etapa ca in realitate situatia ii maro si alte balarii... sti tu, vorba aia "ca la noi la nimeni".....

      cu 10 ani în urmă (18.09.2013)
    Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!