Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Attila Vajda revine. A semnat cu CSU Sibiu!

Adrian Micinic

Adrian Micinic
23.07.2013

Attila Vajda a semnat un nou contract cu CSU Sibiu, informează site-ul oficial al galben-albaștrilor. Sportivului în vârstă de 32 ani i-a expirat suspendarea pe data de 3 iunie anul curent.

Vajda a revenit în baschet în urmă cu un an, când a semnat pentru CSU Sibiu. Jucătorul înalt de 2.04 metri a bifat nouă prezențe în sezonul 2012/13 (șase în campionat, trei în cupă) și a avut medii de 2.7 puncte, 1.2 recuperări și 0.5 pase decisive pentru 2.8 la eficiență în 7:26 minute de joc.

Pe data de 1 decembrie 2012, Vajda a fost trecut pentru ultima oară pe foaia de joc a echipei din Sibiu, în derby-ul cu Gaz Metan Mediaş.

Iniţial s-a crezut că Vajda a plecat de la CSU datorită schimbării survenite pe banca tehnică, însă adevăratul motiv constă în sancţiunea emisă de către ANAD. Conform raportului, lui Attila Vajda i-a fost găsit în sânge substanţa JWH018 (un canabinoid sintetic, creat în laborator), în urma unui control anti-doping efectuat la finalul duelului cu Dinamo Bucureşti, desfăşurat pe 27 octombrie 2012. Astfel Vajda a fost suspendat pe o perioadă de 6 luni, între 4 decembrie 2012 şi 3 iunie 2013.

Citiți și

Lista cazurilor de dopaj pe anul 2012

Attila Vajda despre suspendare: "Nu mă consider vinovat"

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!