Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Avantajul terenului propriu în LNBM

Eduard Popa

Eduard Popa
25.01.2018

csu sibiu fani

CSU Sibiu a reușit o victorie clară în deplasare în etapa a XV-a din LNBM, scor 86-70, pe terenul campioanei U-BT Cluj. Această partidă a consemnat prima înfrângere pe teren propriu pentru clujeni.

Astfel, doar două echipe au rămas fără înfrângere pe teren propriu. Este vorba în primul rând chiar de CSU Sibiu, care are 9 victorii din tot atâtea meciuri acasă și de CSM Steaua Eximbank Bucureșt, cu 7 meciuri câștigate. Cea mai strânsă victorie pentru sibieni a fost un 84-83 cu U-BT Cluj, în etapa a patra din LNBM, în timp ce Steaua a avut numai victorii de la 10 puncte în sus, cea mai mică diferență fiind de zece puncte chiar la meciul cu CSU Sibiu, scor 78-68.

Ambele echipe vor fi testate însă în etapa a XVI-a. Sibiul va întâlni sâmbătă pe BCM U Pitești, de la ora 17:45, în timp ce Steaua va primi replica celor de la SCM U Craiova, duminică de la ora 14:15.

Clasamentul meciurilor jucate acasă:

clasament meciuri acasa*foto: Adrian Bugariu

1 comentariu la aceasta stire:
  • BC CSU Sibiu BB55 :

    Scor
    70-86 a fost scorul ;)

    cu 6 ani în urmă (25.01.2018) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!