Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

BC CSU Sibiu și BC SCM Timișoara se duelează vineri, 6 aprilie, în Sala Transilvania

Bogdan Isăilă

Bogdan Isăilă
05.04.2018

sibiu timisoara

BC CSU Sibiu revine pe teren propriu pentru confruntarea cu BC SCM Tmișoara. Partida din etapa a 4-a din Top 6 LNBM este programată vineri, 6 aprilie, cu începere de ora 18:00 în Sala Transilvania din Sibiu.

Cele două echipe se întâlnesc după ce în etapa trecută fiecare a înregistrat o premieră în Top 6. BC CSU Sibiu a pierdut pe terenul lui CSM CSU Oradea, cu scorul de 104-78. La Oradea, echipa lui Dan Fleșeriu a pierdut primul joc din Top 6 și de asemenea pentru prima dată după 11 victorii consecutive. Tot în acel joc a fost pentru prima dată în actuala stagiune când BC CSU Sibiu a încasat mai mult de 100 de puncte. De partea cealaltă, BC SCM Timișoara a reușit primul succes din Top 6, după ce a trecut pe teren propriu de CSM Steaua EximBank, scor 78-66.

În acest sezon al LNBM, BC CSU Sibiu și BC SCM Timișoara și-au împărțit victoriile. Sibienii au câștigat pe teren propriu cu scorul de 81-73 și au cedat pe Bega cu 92-78. Cele două echipe au oferit o partidă memorabilă la Final 8-ul Cupei României de la Sfântu Gheorghe. BC SCM Timișoara a reușit să-și adjudece duelul din sferturile de finală după un joc cu nu mai puțin de 3 reprize suplimentare, încheiat cu scorul de 103-101.

În clasamentul la zi din Liga Națională de Baschet Masculin, BC CSU Sibiu și BC SCM Timișoara sunt despărțite de 4 victorii. Echipa lui Dan Fleșeriu se află pe prima poziție cu 20 de victorii și 5 înfrângeri, în timp ce elevii lui Tudor Costescu ocupă poziția a 4-a cu 16 victorii și 9 înfrângeri.

Așadar partida dintre BC CSU Sibiu și BC SCM Timișoara se anunță una spectaculoasă și deschisă oricărui rezultat, mai ales dacă privim în urmă la meciurile disputate de cele două combatante în acest sezon. Echipa „galben-albastră” are totuși avantajul terenului propriu și încearcă să continue recordul de invincibilitatea din Sala Transilvania, acolo unde are 11 victorii.

*foto: CSU Fans

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!