Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

BC CSU Sibiu prezintă trofeul Cupei României în fața fanilor

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
21.04.2019

BC CSU Sibiu a câștigat în premieră Cupa României la baschet masculin. În Final Four, trupa lui Dan Fleșeriu a trecut în semifinale de Dinamo Știința București și în marea finală de CSM CSU Oradea. După succesul de la Cluj-Napoca, a venit momentul pentru prezentarea trofeului în fața fanilor sibieni. Astfel, Hardy și compania vor fi în fața suporterilor sibieni alături de primul trofeu din istoria lui BC CSU Sibiu, după 20 de ani.

Mesajul care însoțește evenimentul pe pagina de facebook a lui BC CSU Sibiu sună astfel:

„Dragii noștri, a fost o seară magică! Nu avem cuvinte pentru a vă mulțumi pentru tot suportul vostru, dar sperăm să ni le găsim până duminică, 21 aprilie, ora 18:00, atunci când vă invităm la prezentarea oficială a trofeului în Sala Transilvania Sibiu !

Cupa este a noastră, a tuturor, a SIBIULUI! Veniți pentru a ne bucura împreună de acest succes care nu reprezintă doar un trofeu ci și un bilet care în toamnă va duce echipa BC CSU SIBIU în CUPELE EUROPENE!

 Suntem #TotiPentruUnul1PentruToti! Pe duminică!”

4 comentarii la aceasta stire:
  • U BT Cluj-Napoca romeovura :

    Frumos
    Felicitări, sper să aveți parte de un traseu în cupelele europene cât mai lung și cu reușite .

    cu 4 ani în urmă (21.04.2019)
    • BC CSU Sibiu gyke:

      Da
      Sperăm și noi, doar că momentan sunt multe necunoscute. Cel mai important este să semneze rapid cât mai mulți dintre jucătorii actuali pentru sezonul viitor. Fără o echipă rodată, nu prea ai șanse să treci de tururile preliminare. În plus, ar fi păcat să nu beneficieze de propria muncă din acest sezon. Rămâne de văzut câte locuri va avea România în sezonul viitor și cum vor fi distribuite.

      cu 4 ani în urmă (21.04.2019)
    • Sepsi SIC Sf. Gheorghe trancer:

      Sibiu
      Înainte de orice cred ca este bugetul, dacă nu ai ceva sigur, nu ai cum să-ți stabilești echipa și obiectivele pentru viitor. Iar aici, din păcate pentru fanii lor, Sibiul nu sta chiar confortabil. Sau nu stătea, cine știe, poate s-a mai îmbunătățit situatia.

      cu 4 ani în urmă (21.04.2019)
    • BC CSU Sibiu gyke:

      ...
      E adevărat că o parte din contractele de sponsorizare probabil nu sunt semnate pe termene mai mari de 1 an sau 2, dar eu unul nu îmi fac mari probleme acum, mai ales după câștigarea cupei. Bugetul a crescut ușor și constant în ultimii ani și eu sunt convins că trendul se va menține.

      cu 4 ani în urmă (21.04.2019)
    Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!