Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

BC CSU Sibiu va disputa trei partide de verificare în această fereastră de pauză

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
14.02.2019

BC CSU Sibiu a anunțat programul de pregătire în această perioadă de pauză cauzată de fereastra pentru meciurile echipei naționale a României din precalificările pentru EuroBasket 2021. Echipa lui Dan Fleșeriu va disputa trei meciuri test în această perioadă iar toate se vor desfășura la Sibiu.

Galben-albaștrii” au avut o scurtă perioadă de odihnă, urmată de antrenamente fizice și tactice dar și de trei partide de verificare, care se vor desfășura în trei zile consecutive. Elevii lui Dan Fleșeriu vor începe cu o dublă în fața lui CSO Voluntari. Partidele se vor desfășura joi și vineri, 21 și 22 februarie. Echipa lui Eugen Ilie a ajuns și ea la 6 jucători străini și după ce a învins-o pe Steaua București intră serios în lupta pentru play-off.

BC CSU Sibiu va întâlni și o echipă americană în această pauză. Sibienii o vor întâlni pe Overseas Basketball Combine, o selecționată de jucători americani fără contract în acest moment. Formația de peste ocean a inclus România într-un Euro-Tour prin intermediul lui Dragan Petricevic. Overseas Basketball Combine va fi condusă de James Blackburn și Joseph Dinda iar cei mai importanți jucători sunt Zavier Turner, Donovan Smith Travis Fleming, toți cu experiență în NCAA D1. Partida cu BC CSU Sibiu este programată pe 23 februarie la Sala Transilvania.

Mirel Dragoste și Lucas Tohătan sunt jucătorii de la BC CSU Sibiu care au fost convocați la echipa națională și nu vor fi prezenți la aceste partide. În schimb Daniel Ewing Jr., al șaptelea jucător străin din lotul lui Dan Fleșeriu, va face joncțiunea cu noii săi colegi.

*foto: Facebook - BC CSU Sibiu/Adrian Bugariu

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!