Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

BC Mureș anunță semnarea contractului cu Sammy Emile

Noémi Csiki

Noémi Csiki
12.06.2014

În cadrul conferinței de presă desfășurate astăzi (joi, 12 iunie), conducerea clubului BC Mureș a anunțat achiziția lui Sammy Emile, un jucător de culoare din Statele Unite ale Americii.

Emile este născut în 1989, înalt de 1,98 metri și joacă pe poziția de extremă. În 2012, el a participat la draft-ul NBA, fără a fi ales. În cursul carierei sale, Emile a evoluat în Canada, Brazilia, Irak și a terminat sezonul 2013-2014 la South Florida Gold, din Statele Unite (ABA).

Pe lângă Emile, BC Mureș a anunțat oficial și faptul că s-au semnat contracte cu Andrei Căpușan, Vlad Corpodean, László Lázár și László Polyák.

În afară de jucătorii amintiți, BC Mureș are un contract valabil și cu antrenorul principal Srecko Sekulovic. Despre obiectivele pentru sezonul următor, clubul a declarat faptul că scopul este calificarea în playofful LNBM și în Final Four-ul Cupei României.

Sursa: bcmures.com

Foto:marhillions.com

1 comentariu la aceasta stire:
  • BC Mureș Târgu Mureș mickeymouse :

    slab
    Inafara de Lazar nu cred ca au reusit sa intareasca banca. Sekulovici joaca mai mult cu titularii, nu prea are incredere in tineri sau in jucatorii romani care sunt departe de valoarea cinciului de start.

    cu 9 ani în urmă (13.06.2014) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!