Stiri Cupa României Masculin

BC Mureş are de recuperat 9 puncte în duelul cu BCM U Piteşti

Eduard Popa

Eduard Popa
02.10.2017

bc mures bcm u pitesti cupa romaniei televizare

BC Mureş Târgu Mureş are o sarcină dificilă în duelul de Cupa României cu BCM U FC Argeş Piteşti. Elevii lui Barnabas Szaszgaspar au de recuperat o diferenţă de 9 puncte după partida tur a primei faze din Cupa României.

Mureşenii au pierdut sâmbătă în Trivale, scor 72-63. Meciul a fost unul spectaculos din punct de vedere al scorului. Piteştenii au deschis jocul cu un run de 10-0, pentru ca la pauză scorul să fie egal, 31-31. În sfertul al treilea Mureşul a condus  la rândul său cu 10 puncte, pentru ca în ultimul sfert băieţii lui Şapera să se impună cu 27-11.

Porter Troupe a fost cel mai bun marcator pentru gazed şi a înscris 16 puncte la debutul său pentru Pitești, Titus Nicoară a strâns 15 puncte, 11 recuperări și 4 pase decisive, în timp ce Nick Russell a marcat 13 pct. De partea cealaltă Dino Pita a înscris 18 puncte, conaționalul său Jonathan Person a reușit 14 pct, 6 recuperări și 4 pase decisive, iar Szabolcs Santa a înscris 12 puncte cu 10 recuperări.

În retur BC Mureş va beneficia şi de serviciile lui Aleksandar Mladenovic, căruia îi expiră suspendarea “câştigată” în playoff-ul stagiunii precedente când juca chiar pentru BCM U Piteşti. De asemenea, mureşenii speră să îl poată recupera până la ora meciului şi pe Deven Mitchell.

CITEŞTE ŞI: Barnabas Szaszgaspar: „Acasă avem publicul nostru care ne va împinge de la spate”

CITEŞTE ŞI: Hristu Șapera: „Pentru noi este abia al doilea meci în formulă completă, se vede lucrul acesta, simțim lucrul acesta”

Returul se joacă mâine, de la ora 18:00, în “Jungla” din Târgu Mureş. Partida va fi difuzată pe Digi Sport 1.

*foto: facebook BCM U FC Argeş Piteşti/ Gabriel Pintilei

5 comentarii la aceasta stire:
  • FC Argeș Pitești adu :

    Meci
    O sa fie f tare meciul.sigur o sa fie echilibrat pana in ultimul minut.sper ca echipa mai buna sa castige si mai sper sa fim noi aceea :) .sincer sa fiu muresul m.a impresionat in primul meci.o echipa frumoasa,isi vede de joc,fructifica toate atuurile lor.o sa conteze f mult forma de moment a romanilor.

    cu 6 ani în urmă (02.10.2017)
    • BC Mureș Târgu Mureș tiger76:

      Corect
      Speram sa vedem un meci frumos pana la capăt, și sa câștige cel mai bun. Iar eu sper ca noi sa fim aceea :)

      cu 6 ani în urmă (02.10.2017)
    Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe andrac :

    Meci
    Va fi un meci tare. Muresul va face orice sa intoarca scorul dar am incredere in echipa. Cel mai bun sa castige. Hai Bcmu!!!

    cu 6 ani în urmă (03.10.2017) Raspunde
  • tzontzolino :

    victorie fara probleme
    O sa castigam fara probleme. Si fara probleme financiare, anul asta avem romani sanatosi

    cu 6 ani în urmă (03.10.2017) Raspunde
  • BC Mureș Târgu Mureș Whomever :

    Arbitrii
    Pacat ca influenteaza jocul, in rest este un meci foarte disputat !

    cu 6 ani în urmă (03.10.2017) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!