Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

BC Mureș își păstrează staff-ul tehnic

Paul Olar

Paul Olar
14.06.2016

BC Mureș Târgu Mureș mizează pe cartea continuității. Gruparea ardeleană a anunțat, în cursul acestei zile, faptul că antrenorii Barnabas Szaszgaspar și George Trif au fost reconfirmați în funcție. Cei doi au făcut cuplu pe banca echipei la finalul actualei stagiuni.

Mai exact, Szaszgaspar și Trif au fost numiți la cârma formației fix înainte de Final Four-ul Cupei României. Atunci, gruparea tigrilor se despărțise de lituanianul Audrius Prakuraitis.

Cu cei doi la timonă, BC Mureș a reușit un parcurs impresionant în Play-Off. Cu alte cuvinte, Mohammed și compania au trecut în drumul spre finală de SCM U Craiova și Steaua CSM EximBank București. Apoi, în finală, mureșenii au disputat joc decisiv cu CSM CSU Oradea.

Totodată, Liviu Dumitru va fi preparatorul fizic al lui BC Mureș.

*Foto: Csaba Toth/BC Mureș
 

16 comentarii la aceasta stire:
  • U BT Cluj-Napoca free62 :

    free62
    Sezonu viitor daca isi face Achim echipa, nu stiu cine il bate ca o sa fie singurul antrenor din liga. Badea Achim si scolerii:))). Clasa 1-a A Barni, Silvasan, Fometescu:)))

    cu 7 ani în urmă (14.06.2016)
    • CSM CSU Oradea 3punkte:

      Echipã de echipã
      Echipã cu multi jucãtori cu experientã, atunci poate...

      cu 7 ani în urmă (14.06.2016)
    • U BT Cluj-Napoca free62:

      free62
      Achim pana una alta i-a cam nimicit pe toti cu minute oferite din grue lui Pasca, Lupusavei sau Petrisor. Orice ar fi cu adversarii lui directi are 10-0 de la cabine...

      cu 7 ani în urmă (14.06.2016)
    Raspunde
  • CSM CSU Oradea soso69 :

    Achim
    Pana acum Achim nu a semnat cu Oradea, asa ca ramane sa vedem daca isi face echipa la Oradea sau in alta parte.

    cu 7 ani în urmă (15.06.2016)
    • U BT Cluj-Napoca free62:

      free62
      Spre binele meu sper ca dupa numirea lui Silva, Achim sa ramana totusi la Oradea ca altfel tot ma fac spume:D

      cu 7 ani în urmă (15.06.2016)
    Raspunde
  • CSM CSU Oradea Tomy :

    Continuitate...
    Salutare... Cred ca este de bun augur ca echipele importante in campionat sa isi bazeze strategia pe contiunitate. De asemenea ma bucur ca antrenorii romani, tineri si foarte tineri, primesc credit la echipele bune. Cu siguranta vor creste in experienta si asta e benefic.

    Cat despre Achim, stim ca el isi doreste sa continue la Oradea, stim ca CSM si-l doreste in continuare ca antrenor, suporterii si-l doresc la fel. Mai sunt doua variabile: bugetul (ceea ce cred ca este factorul decisiv la CSM pentru sezonul care urmeaza) respectiv eventuale oferte din strainitate.

    Revenind la articol: cuplul Barni & Trif au demonstrat in play off ca stiu cum sa aseze echipa in teren si ca stiu sa gestioneze meciuri importante. Insa ei au mostenit o echipa deja destul de bine formata. Acum trebuie sa demonstreze ca sunt capabili sa construiasca. Mie imi plac si cred ca BC Mures va fi una din echipele de top anul viitor cu ei la carma.

    cu 7 ani în urmă (15.06.2016) Raspunde
  • CSM CSU Oradea adrian.or :

    Da
    Eu tare ma tem ca playoff-ul asta si finala jucata de ei a fost cam un one-hit wonder si ca la anul rezista 6-7 meciuri. Sper sa ma insel.

    cu 7 ani în urmă (15.06.2016) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca Dan C :

    altceva...
    Toata stima pentru Trif si Szaszgaspar, au preluat echipa intr-un moment dificil si au dus-o departe. Totusi in ultimele meciuri s-a vazut diferenta intre antrenori, muresenilor lipsindu-le experienta competitiei la nivel inalt, cu un antrenor mai bun poate altul era rezultatul. Cine? Petricevic. Cred ca ar fi o optiune de luat foarte in serios la anul pentru mureseni.

    cu 7 ani în urmă (15.06.2016)
    • CSM CSU Oradea 3punkte:

      Sansã
      Pot primii si ei in continuare sansã. Nu-ti place cum antreneazã pe fete de la U ? Cine? Petricevic.

      cu 7 ani în urmă (15.06.2016)
    • U BT Cluj-Napoca free62:

      free62
      Parerea mea e ca Petricevic se iroseste rau de tot antrenand la fete, dar poate e si pt el o perioada de refresh. Pt el n-ar fi o problema sa antreneze absolut nicio echipa in liga asta

      cu 7 ani în urmă (15.06.2016)
    Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca Dan C :

    Bineinteles...
    Cei doi au fost alesi doar pentru ca sunt localnici si probabil ca au pretentii salariale mai mici. Altfel de Barni s-a lipit antrenoratul de el ca apa de ratza. Trif mai stie ceva dar si-a abandonat juniorii care de cand nu mai au antrenor nu mai participa la competitii.

    Nu stiu ce antreneaza Petricevic la fete, dar mi-ar placea sa-l vad la Mures.

    @3punkte: ce sa spun, m-ai dat pe spate la ironia ta "fina". Pastreaza-te pentru sezonul ce urmeaza, nu-ti consuma neuronul in vacanta.

    cu 7 ani în urmă (15.06.2016)
    • CSM CSU Oradea 3punkte:

      @ Zorca
      De ce nu vrei sa-l vezi la U-Bt ca si antrenor??? Hai, un raspuns corect...scrie. Poate sezonul pe care astepti e si gata, doar nu ai uitat cine a trimis o mica sponzorizare spre FRB?!

      cu 7 ani în urmă (15.06.2016)
    Raspunde
  • BC Mureș Târgu Mureș Geza :

    experienta
    ..."muresenilor lipsindu-le experienta competitiei la nivel inalt". De acord. Acum o să aibă șansa lor, iar eu mă bucur foarte mult pentru asta.
    1. Cum să acumulezi dacă nu primești șansă ;
    2. Cînd în sfîrșit îl primești, vă plîngeți că nu au experiență. Totul deodată nu se poate.
    Ceea ce a lipsește multora dintre antorenori români este ,ceea ce ei l-au primit acum. ÎNCREDERE ! Clubul are încredere în ei și asta este tot ce contează.

    cu 7 ani în urmă (15.06.2016)
    • CSM CSU Oradea soso69:

      De acord
      Totul e sa le dea și timp, pt ca dacă în iarna nu au rezultate bune și ii schimbi s-a dus cu încrederea.

      cu 7 ani în urmă (15.06.2016)
    Raspunde
  • CSM CSU Oradea 3punkte :

    finala
    Au ajuns cu echipa in finala PO. Au tot meritul si pe viitor...

    cu 7 ani în urmă (15.06.2016) Raspunde
  • BC Mureș Târgu Mureș oldboy :

    @Zorca
    Trif si Barni au mult mai multa experienta ca antrenori decat Silva (nu vreau sa jignesc pe nimeni, Silva a fost un super jucator dar de aici la antrenorat mai trebuie sa manance o pita) asa ca poate ar fi mai bine sa iti faci griji pentru UBT nu de alta dar ama mai vazut echipe cu super jucatori dar care daca nu sunt tinuti in frau dau cu oistea de gard, Prin urmare: nu mai muri de grija noastra ca face rau la amigdale :)

    cu 7 ani în urmă (03.07.2016) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!