Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

BC SCM Timișoara întâlnește vicecampioana CSM Steaua Eximbank București

Ana-Maria Tutunaru

Ana-Maria Tutunaru
30.11.2017

timisoara steaua

BC SCM Timișoara primește vineri vizita celor de la CSM Steaua, în etapa a șaptea a Ligii Naționale de Baschet Masculin.

BC SCM Timișoara vine după o înfrangere la o diferență de 6 puncte contra BC Mureș. Elevii lui Tudor Costescu au încercat să țină pasul și au egalat în sfertul trei, scor 61-61. Diferența s-a refăcut însă în sfertul patru, iar scorul final a fost 81-75 în favoarea echipei din Ardeal. Milos Komatina a fost cel mai bun om al echipei din Banat, cu 18 puncte, 4 recuperări și 2 pase decisive, Mladen Jeremic a înscris 13 puncte, iar Adrian Diaz și Igor Mijajlovic au fost la egalitate cu câte 11 puncte fiecare.

BC Timișoara a câștigat toate partidele de pe teren propriu din această ediție de campionat, adunând până acum 4 victorii și 2 înfrângeri, fiind la egalitate în clasamentul Ligii Naționale de Baschet Masculin cu CSM Steaua.

De partea cealaltă CSM Steaua vine după o victorie categorică pe teren propriu, scor 92-66, contra Phoenix Galați. Elevii lui Jukka Toijala au reușit să domine partida chiar din primul sfert, menținând echipa gălățeană la distanță pe tot parcursul meciului. Cel mai bun jucător al vicecampioanei a fost Brandon Taylor, cu 9 puncte, 7 recuperări și 11 pase decisive. Dragan Zekovic a înscris 19 puncte, fiind urmat de Jason Boone cu 12 puncte.

La meciul contra Timișoarei, CSM Steaua nu se va putea baza și pe Marius Runkauskas, care din cauza unei accidentări va absenta cel puțin trei luni.

Cele două echipe s-au întâlnit până acum de optsprezece ori în meciurile oficiale, iar CSM Steaua conduce detașat, cu 14-4.

Partida dintre BC SCM Timișoara și CSM Steaua Eximbank București se joacă vineri, de la ora 17:15, la Sala "Constantin Jude". Meciul va fi transmis pe Digi Sport 2.

*foto: sebatataru.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!