Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

BC SCM Timișoara, nou record de assist-uri în acest campionat

Andreea Vlase

Andreea Vlase
03.02.2018

„Leii” s-au impus cu 112-72 în partida din etapa a 17-a a LNBM cu BC Mureș Târgu Mureș. Timișorenii au reușit 36 de pase decisive în meciul cu „tigrii”.

Oaspeții au venit fără câteva piese de bază, iar gazdele le-au pus multe probleme cu pressing-ul avansat. Au reușit să câștige multe mingi și au înscris 19 puncte pe contraatac. Alb-violeții au marcat mult din spațiul de trei secunde, 58 de puncte.

În aceste condiții au reușit 36 de pase decisive, ceea ce reprezintă noua performanță de top în această ediție de campionat. Precedentul record era de 34 de assist-uri și era deținut de campioana U BT Cluj, tot într-un meci cu mureșenii. BCMU FC Argeș a avut 33 de pase decisive într-un meci cu Phoenix Galați. BC SCM Timișoara reușise 32 de pase decisive în duelul cu concitadina Timba, aceeași cifră înregistrând-o și SCMU Craiova cu Dinamo.

În meciul dintre BC SCM Timișoara și BC Mureș, toți cei 12 jucători ai gazdelor au contribuit cu cel puțin o pasă decisivă, pe lângă că au marcat toți. Popa Calotă a oferit 6 assist-uri colegilor, iar Mijajlovic l-a urmat cu 5. Jeremic, Tohătan și Komatina au avut câte 4 pase decisive. Păun și Burgess au oferit câte 3 assist-uri, Gheorghe și Diaz au avut câte 2, iar Mocrițchi, Drăgușin și Penciu, câte unul. 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!