Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

BC SCM Timișoara primește vizita celor de la BCM U Pitești

Silviu Isailă

Silviu Isailă
18.03.2017

BC SCM Timișoara și BCM U Pitești se întâlnesc astăzi, 18 martie, într-o partidă ce contează pentru etapa a 27-a a Ligii Naționale de Baschet Masculin. Confruntarea este programată cu începere de la ora 19.55 și va fi transmisă în direct de DigiSport.

Gazdele vin după un eșec usturător pe terenul Stelei CSM, cedând cu scorul de 67-95. De partea cealaltă, echipa din Trivale a cedat pe prorpiul teren în fața campioanei en-titre, scor 76-86.

În prima fază a Ligii Naționale, cele două echipe și-au împărțit victoriile, fiecare reușind să se impună pe propriul teren. Așadar, timișorenii s-au impus în confruntarea din Sala Sporturilor Constantin Jude, scor 76-57, urmând ca apoi să cedeze la Pitești, scor 73-94.

Istoricul confruntărilor anterioare este favorabil echipei oaspete care s-a impus în 15 partide, față de cele 14 reușite de echipa lui Tudor Costescu. Un succes al timișorenilor în această seară ar egala situația meciurilor all-time.

Înaintea acestei confruntări, cele două combatante sunt vecine de clasament. BC SCM Timișoara se clasează pe poziția a 5-a cu 11 victorii și tot atâtea înfrângeri, în timp ce piteștenii se află pe locul 6 cu 10 victorii și 12 înfrângeri.

Această confruntare va fi arbitrată de Laurențiu Grigoraș, Ciprian Ciocan și Costin Bogdănescu, comisar din partea federației fiind Stelian Bănică.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!