Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

BC Timba Timişoara are un nou antrenor secund

Dan Oancia

Dan Oancia
12.07.2014

Mișcările de trupe în baschetul de pe Bega continuă și la Timba Timișoara, după masivele mutări făcute de concitadina BC Timișoara. Pe lângă transferurile lui Mladen Sljivacanin și Leonard Filip ca jucători, Timba Timișoara își întărește și staff-ul tehnic prin aducerea fostei extreme timișorene din primul sezon petrecut în LNBM (2012-2013), Zoran Milovic, care a fost numit în funcția de antrenor secund.

Milovic a evoluat ca jucător și la SCMU Craiova, Giurgiu, BCM U Piteşti, Rapid București sau Cuadripol Brașov, dar și în campionatul Greciei pentru Apollon Patras. Timba Timișoara va fi prima echipă la care sârbul care va împlini mâine 37 de ani va activa ca și antrenor. Bogdan Murărescu, antrenorul principal al „urșilor” s-a dovedit mulțumit de numirea acestuia ca antrenor secund, Zoran Milovic fiindu-i și elev în sezonul petrecut de el ca jucător al celor de la Timba Timișoara:

Cu Zoran am avut o relaţie foarte bună, eu ca şi antrenor, el ca jucător, o relaţie pe care am păstrat-o şi dupaă ce a plecat. El provine din baschetul sârb, are cunoştinţele necesare şi sunt convins că ne va ajuta. Mai are şi avantajul de a cunoaşte bine echipele din România, jucând aici ani buni”, a declarat Bogdan Murărescu conform site-ului druckeria.ro.

 

1 comentariu la aceasta stire:
  • SCM Timișoara sorin :

    experimentat
    Ultimul sezon ca jucator la petrecut la Jagodina,in Serbia,unde a avut medii de 14.1 puncte,4.8 recuperari si 1.7 assisturi,respectiv 0.5 capace puse pe meci.La gruparea sarba a fost coechipier cu Nenad "Shone" Markovic si Uros Velickovic,fostii jucatorii ai Elbei Timisoara.

    cu 9 ani în urmă (27.07.2014) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!