Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

BC Timba Timișoara, victorie în fieful lui "U" Cluj-Napoca

Dan Oancia

Dan Oancia
01.02.2015

BC Timba Timișoara s-a deplasat în etapa a XVII-a din LNBM în fieful codașei de la Universitatea Cluj-Napoca. Chiar dacă au avut parte de un final încins, timișorenii și-au adjudecat victoria cu scorul de 71-62.

„Urșii” au început în formula Mijatovic, Bluntt, Reljic, Hall și Miskovic, în vreme ce gazdele i-au trimis pe parchet pe Burrell, Lazăr, Perkins, Borsa și Mays. Primele 10 minute s-au desfășurat într-o notă echilibrată, Bluntt remarcându-se de la oaspeți. Cu șapte străini în lot, „universitarii” au fost aproape la capătul primului sfert încheiat cu 17-19 pentru BC Timba Timișoara. Sfertul al doilea a fost cel în care timișorenii au reușit desprinderea pe tabela de marcaj, permițându-le gazdelor să puncteze doar de 10 ori, în vreme ce aceștia au reușit de 17 ori, astfel că scorul de la pauză a fost 27-36.

Jocul s-a relansat grație sfertului al treilea câștigat de către gazde cu 17-13. Cu patru minute înainte de final soarta jocului era încă nedecisă, scorul fiind 54-60 pentru bănățeni. Totuși, finalul a fost de partea băieților lui Bogdan Murărescu, scorul final fiind 62-71.

Mijatovic a reușit un „double-double”, încheind jocul cu 12 puncte, 11 recuperări și cinci pase decisive, în vreme ce Bluntt a fost principalul marcator cu 20 de puncte. Reljic a contabilizat 17 puncte, iar noul venit, Vinson, a avut șase puncte și patru recuperări

BC Timba Timișoara va juca în etapa viitoare pe teren propriu cu Asesoft Ploiești.

*Foto: Facebook / BC Timba Timișoara

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!