Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

BC Timba a câștigat duelul cu Craiova

Ionuț Greere

Ionuț Greere
24.12.2014

Timba Timișoara a confirmat victoria contra Mediașului printr-o nouă victorie, de data aceasta pe teren propriu. Bănățenii au învins SCM Universitatea Craiova, într-o confruntare din ultima etapă a turului Ligii Naționale de baschet masculin.


Timba a învins Craiova cu 99-90 (31-19, 21-21, 24-15, 22-35).


Gazdele au început în forță și după primele 10 minute deja aveau un avantaj liniștor, 31-19. A doua parte a primei reprize a fost mult mai echilibrată, craiovenii au venit și la 9 puncte în spatele timișorenilor, dar la pauză mare s-a consemnat scorul de 52-40, după 21-21 în sfertul secund.


A doua repriză a început tot în nota de dominare a gazdelor care s-au desprins și la 22 de puncte pe tablelă, 77-53. Ultimele 10 minute au aparținut oltenilor care au reușit să reducă din diferența înregistrată pe tabela de marcaj, dar nu au putut împiedica și victoria timișorenilor.


Cel mai bun marcator al timișorenilor și al jocului a fost tânărul Pavle Rejic, autor a 21 de puncte, 6 recuperări și 4 pase decisive, ucraineanul Glazyrin l-a urmat, cu 16 puncte și 5 recuperări, iar americanul Blunt a adăugat 13 puncte și 6 recuperări. În replică, de la craioveni, Uros Velickovic a totalizat 20 de puncte, 5 recuperări și 2 pase decisive, iar Santa a terminat meciul cu 15 puncte și 7 recuperări.


BC Timba Timișoara a încheiat turul campionatului cu 3-9 la general, în vreme ce Craiova are la activ 4 victorii și 8 înfrângeri după încheiere primei părți a Ligii Naționale.

*Foto: sport9.ro

1 comentariu la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe horia_craiova :

    Domnului Toma Marius
    Stimate Domn,
    Iată ca după circa cinci sezoane, in care ai făcut numeroase experiențelor si experimente pe o echipa si un buget, când mai mare când mai mic, ai reușit performanța sa îngropi acest sport. Mai sunt si alți vinovați, dar tu ești principalul. Drum bun si cale bătută !

    cu 9 ani în urmă (24.12.2014) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!