Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

BC Timba câștigă partida de verificare de la Vrset

Marius Petri

Marius Petri
07.09.2014

BC Timba Timișoara a învins formația sârbă KK Vrset cu scorul de 74-71, în urma unui joc de verificare disputat în capitala Banatului Sârbesc, informează clubul bănățean.

După un prim sfert încheiat la egalitate, 20-20, timișorenii au intrat cu handicap de 10 puncte la pauza mare, după o secvență secundă foarte bună a sârbilor (15-25). Sportivii antrenați de Bogdan Murărescu au avut 20 de minute foarte bune odată cu revenirea de la cabine, câștigând ambele manșe ale reprizei secunde, cu 21-12 și 18-14.

Cel mai bun baschetbalist al partidei a fost Jozo Brkic, acesta reușind 21 de puncte și 12 recuperări. O prestație foarte bună a avut și Konstantyn Glazyrin, cu 16 puncte, dar și ultimul sosit în tabăra timișoreană, Nemanja Petrovic, care și-a trecut în cont 14 puncte. Ceilalți marcatori ai formației bănățene au fost Filip (8 puncte), Nakic și Pătru, ambii cu câte 6 puncte și Andrieș, autor a 3 puncte.

Acest succes reprezintă primul rezultat pozitiv al galben-negrilor în această perioadă precompetițională, bănățenii pierzând celelalte două partide disputate până acum, contra sârbilor de la Spartak Subotica și a celor de la CSM Oradea. 

*foto: Mihai Toth (facebook.com/BCTimba)

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!