Stiri Liga I Masculin

BC Time București obține prima victorie a sezonului

Costin Marinescu

Costin Marinescu
22.12.2012

Cătălin Bordei a fost principalul marcator al gazdelor întâlnirii. El a înscris 29 puncte. Mihai Nuță l-a secondat cu 25, iar Alexandru Sofian și Florin Roșu au avut câte 10.

Cu 27 puncte și 19 recuperări, Bogdan Amăriucăi a fost cel mai bun jucător al Rapidului. Veteranul giuleștenilor a avut un indice de eficiență de 37, egalând a doua performanță a sezonului în L1M.

Wilhem Brosser a marcat 15 puncte, iar Victor Constantin 12.

BC Time a marcat 41% dintre aruncările de 3 puncte încercate, în timp ce Rapidul a avut doar 26%.

BC Time obține prima victorie a sezonului dar rămâne pe ultimul loc al seriei a III-a, în timp ce Rapidul pierde al patrulea meci. Cu un bilanț de 3 victorii și 4 înfrângeri după 8 etape, giuleștenii își complică sezonul în condițiile în care este una dintre cele trei echipe ale seriei care se luptă pentru două locuri ce duc în faza următoare a competiției.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!