Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

BC Timişoara trece şi de campioana Slovaciei, Inter Bratislava

Dan Oancia

Dan Oancia
03.09.2014


BC Timişoara a făcut deplasarea din cantonamentul de la Traiskirchen până în capitala Slovaciei, Bratislava, pentru a susţine al treilea meci amical al acestei perioade de pregătire. Aflați în fața celei mai puternice echipe înâlnită în amicale până acum, Inter Bratislava, jucătorii pregătiți de Dragan Petricevic au obținut o victorie la scor strâns, 76-73 (21-7, 16-25, 18-22, 21-19).

După un început foarte bun la capătul căruia și-a creat un avantaj de 14 puncte, timișorenii au pierdut sferturile doi și trei, astfel că la intrarea în ultimele 10 minute ale jocului scorul era 55-54 în favoarea baschetbaliștilor din România. Grație și lui Jovanovic, care a reușit să își treacă în cont 22 de puncte, pe lângă cele 6 pase decisive și 4 recuperări, BC Timișoara a câștigat ultimul sfert și a reușit trei victorii din tot atâtea partide amicale disputate.

Următoarele adversare ale timișorenilor vor fi Zepter Viena, în 4 septembrie, respectiv Oberwarth, două zile mai târziu

Lista marcatorilor de la BC Timișoara

Jovanovic (22 puncte, 4 recuperări, 6 pase decisive); Persic (13 puncte, 4 recuperări, 3 pase decisive); Tica (12 puncte, 5 recuperări, 5 intercepții); Pesic (10 puncte, 5 recuperări, 3 pase decisive), Manigat (9 puncte, 3 recuperări, 2 pase decisive, 5 intercepții); Lewis (4 puncte); Milencovic (3 puncte); Toth (2 puncte), Covaciu (1 punct). 

*Foto: dabaschet.net

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!