Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

BC Timișoara întâlnește pe BCM U Pitești pe teren propriu

Valentin Todea

Valentin Todea
12.03.2016

În cea de-a cincea etapă a fazei a doua a sezonului regulat ce contează pentru grupa 7-12, timișorenii se duelează în Sala Sporturilor „Constantin Jude” cu BCM U Pitești, disputa urmând să demareze la ora 18.

Cele două echipe s-au întâlnit ultima oară acum o lună tot în orașul de pe Bega, atunci când gazdele s-au impus cu scorul de 85-69. În partida tur din prima fază a sezonului regulat, argeșenii au câștigat acasă cu 69-57.

La capitolul întâlniri directe, Piteștiul stă mai bine, adjudecându-și până acum 13 dintre acestea față de 12 victorii ale formației din Banat.

Gruparea antrenată de Nenad Mandic a câștigat ultimele trei meciuri jucate, trecând ultima oară în deplasare de Energia Târgu Jiu, scor 53-81. De cealaltă parte, „vulturii” vin după un succes în Trivale în fața celor de la Gaz Metan Mediaș, scor 84-60.

Confruntarea va fi arbitrată de Marius Ciulin, Laszlo Bukuresti și Alin Dragoș.

*Foto: Sebastian Tataru/ sportpictures.eu
1 comentariu la aceasta stire:
  • tzontzolino :

    re
    Ar fi cazul sa aratam ca nu suntem chiar de penultimul loc si sa castigam lejer! Au trecut deja cateva etape, ar trebui sa fie inchegat noul lot. Pacat de ratarea in Cupa ca mai aveam de sperat la ceva!

    cu 8 ani în urmă (12.03.2016) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!