Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

BC Timișoara a cedat confruntarea de pe teren propriu cu Energia Târgu Jiu

Valentin Todea

Valentin Todea
22.11.2015

Formația antrenată de Milorad Perovic a pierdut meciul de acasă împotriva gorjenilor cu scorul de 70-84 (19-18, 14-19, 20-25, 17-22). Trupa de pe Bega a început în formula Petrișor, Jelenic, Subotic, Smith și Djapa, iar oaspeții au replicat cu un prim cinci alcătuit din Andrei, Diggs, Troupe, Radosavljevic și Eziukwu.

Energia a deschis tabela prin Troupe de la mare distanță, Subotic răspunzând imediat prin același procedeu. Băieții lui Antonis Constantinides conduceau cu 8-14 în minutul 05:33, iar Jelenic a egalat situația de la 3 puncte. George Toth i-a adus pe bănățeni în avantaj după primul sfert în urma unui three-point play.

Gorjenii au început mai bine a doua parte a partidei, Santa de la semi-distanță aducând un avantaj de 5 lungimi formației sale, 19-24. Timișoara a trecut din nou la conducere prin Subotic din afara semicercului, 25-24, însă avea să fie pentru ultima oară. Dupa ce Djapa a înscris de la 2 puncte pentru a egala, 27-27, Energia a preluat conducerea și nu a mai lăsat-o până la final. Diggs și Smith au stabilit scorul pauzei mari, 33-37.

În startul sfertului trei alb-violeții s-au aflat de două ori la un punct de gruparea din Târgu Jiu, 36-37 și 38-39, după care Troupe a marcat de la mare distanță iar diferența de 4 puncte dintre cele două echipe s-a mărit pe parcurs. Căpitanul vizitatorilor a înscris pentru 40-54, în timp ce Dundjerski din afara semicercului a închis tabela înaintea ultimelor zece minute la scorul de 53-62.

Radosavljevic de la 3 puncte a adus un avantaj de 20 de lungimi pentru olteni după aproape 5 minute trecute din ultimul sfert, 59-79, iar Smith a răspuns acestei execuții cu un three-point play. Lamont Mack a marcat ultimul coș al partidei cu o execuție de 2 puncte.

Remarcați:

BC Timișoara: Smith (15 puncte, 7 recuperări, 2 assist-uri, un capac), Subotic (16 puncte, 5 recuperări), Toth (15 puncte, 7 recuperări) și Dundjerski (10 puncte, 9 pase decisive, o intercepție)

Energia Târgu Jiu: Eziukwu (16 puncte, 12 recuperări, 5 pase decisive, 2 intercepții, un capac), Troupe (19 puncte, 5 pase decisive, 3 recuperări, un capac), Mack (19 puncte, 5 recuperări), Radosavljevic (15 puncte, 2 recuperări)

*Foto: sporttim.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!