Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

BC Timișoara caută să continue seria victoriilor, pe terenul lui Gaz Metan Mediaș

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
24.03.2016

Etapa a 7-a din faza a II-a a sezonului regulat din Liga Națională de Baschet Masculin programează la Mediaș partida dintre Gaz Metan și BC Timișoara. Startul jocului este programat vineri, 25 martie, cu începere de la ora 18:00.

Meci mai mult de palmares pentru echipa gazdă. Cu doar 4 victorii în actualul campionat Gaz Metan Mediaș mai joacă doar pentru palmares și ambiție personală meciurile rămase până la finele stagiunii.

BC Timișoara joacă la două capete. Echipa de Bega încearcă să rămână cât mai de parte de ultima poziție retrogradabilă și încă mențin șanse matematice și la accederea n play-off, iar victoria este singura opțiune la Mediaș.

Echipa condusă de Nenad Mandic are 5 victorii consecutive și încearcă să-și mențină acest parcurs din acest final de sezon. De partea cealaltă, elevii lui Mihai Popa au un singur succes de la ultima confruntare directă cu bănățenii, în fața Energiei Târgu Jiu. De asemenea, BC Timișoara a câștigat toate partidele cu Gaz Metan Mediaș din acest sezon.

Partida de vineri va fi arbitrată de o brigadă formată din Marius Ciulin, Șerban Rașoga și Alin Dragoș.

foto: Emanuel Titus Iliesi

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!