Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

BC Timișoara continuă seria succeselor în amicale

Marius Petri

Marius Petri
04.09.2014

Baschet Club Timișoara a ajuns la al patrulea meci amical câștigat din tot atâtea disputate în cantonamentul din Austria. Sportivii antrenați de Dragan Petricevic au învins formația Zepter Viena cu scorul de 70-66, relatează site-ul oficial al grupării bănățene.

Timișorenii au început ca din tun partida, având 11 puncte avans dupa 10 minute de joc, însă gazdele au reușit să revină la 4 puncte în spatele acestora, scorul pauzei fiind 39-35. Repriza secundă a fost foarte echilibrată și s-a terminat la egalitate, 31-31, ecartul luat în primele două sferturi dovedindu-se decisiv în economia meciului.

Considerată de către staff-ul echipei de pe Bega drept “cel mai puternic adversar de până acum”, semifinalista campionatului austriac s-a recunoscut învinsă la capătul celor 40 de minute de joc în special din cauza prestațiilor excelente a doi dintre baschetbaliștii alb-violeți.

Aflat la a doua aventură la formația-fanion a Timișoarei, Milos Pesic a avut o evoluție magistrală, încheiată în triple-double17 puncte, 10 recuperări și 10 pase decisive. La fel ca în majoritatea partidelor “leilor din Banat”, căpitanul Zlatko Jovanovic a fost cel mai bun marcator al echipei sale, contabilizând 21 de puncte, 3 assist-uri și 2 recuperări.

De asemenea, pentru Timișoara au mai punctat Dalibor Persic (9 puncte, 4 recuperări), Kelvin Lewis (7 puncte, 8 recuperări, 2 pase decisive), Bogdan Popescu (7 puncte, 4 recuperări), Jahenns Manigat (5 puncte, 3 recuperări) și Vladimir Tica (4 puncte, 5 recuperări).

Conform aceleiași surse, timișorenii continua seria partidelor de verificare pe tărâm austriac, urmând să întâlnească formația Redwell Gunners Oberwart peste două zile, în 6 septembrie.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!