Stiri Cupa României Masculin

BC Timișoara dispută partida împotriva Energiei cu maieurile de antrenament

Paul Olar

Paul Olar
21.09.2015

Baschet Club Timișoara întâmpină dificultăți la primul joc oficial din stagiunea 2015/2016. Formația bănățeană are serioase financiare, din cauza faptului că bugetul alocat de primărie pentru finanțare a fost blocat de Curtea de Conturi.

Mai exact, portalul stiripesurse.net notează faptul că autoritățile au găsit neregularități în modalitatea Primăriei Timișoara de a susține patru entități sportive. Acestea sunt echipa de fotbal ACS Poli Timișoara, formația de rugby Sarances Club, gruparea Handbal Club, precum și Baschet Club Timișoara. Potrivit sursei citate anterior, valoarea estimată a prejudiciului este de 35.250.000 de lei.

Astfel, chiar dacă are bugetul aprobat, BC Timișoara nu îl poate folosi. În buget intră și plățile pentru echipamentul de joc, care nu au fost încă efectuate. Prin urmare, la disputa cu Energia, elevii lui Dragan Petricevic utilizează maiourile de antrenament, precum se poate observa și în fotografia de mai jos:


Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!