Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

BC Timișoara joacă ultimul meci din sezonul regulat cu BC CSU Sibiu

Ana-Maria Mătușoiu

Ana-Maria Mătușoiu
09.02.2017

Penultima etapa a primei faze a campionatului debutează vineri, 10 februarie, cu partida dintre BC SCM Timișoara și BC CSU Sibiu. În tur, sibienii s-au impus pe teren propriu la o diferență de trei puncte: 80-77. 

Partida de vineri pune față în față două formații deja calificate în prima grupă valorică. Cele două combatante sunt vecine de clasament, BC Timișoara ocupând locul trei, cu 31 de puncte, și BC CSU Sibiu locul patru, cu 30 de puncte. Ambele formații au acumulat 12 victorii și în vreme ce sibienii mai au de jucat încă o partidă, acasă, cu BCM Olimpic Baia Mare, pentru timișoreni meciul de mâine este ultimul din prima fază a sezonului regulat. 

Timișoara traversează o perioadă foarte bună, fiind neînfrântă sub comanda lui Tudor Costescu. Timișorenii au câștigat ultimele patru partide în campionat, obținând victorii importante în fața celor de la BC Mureș sau CSM Oradea. În etapa precedentă,  bihorenii s-au impus în fieful celor de la Baia Mare cu scorul de 86-69. 

La rândul lor, sibienii au trei victorii consecutive, câștigând în fața celor de la Dinamo, Pitești și BC Mureș. CSU Sibiu a stat etapa precedentă, iar în ultima partidă disputată, cea de acasă, cu BC Mureș, s-a impus cu scorul de 82-66. 

Confruntarea de mâine va fi cea de-a 32-a dintre BC SCM Timișoara și BC CSU Sibiu. Timișorenii au cu o victorie mai mult (16/15), dar sibienii și-au adjudecat ultimele patru confruntări directe. 

Meciul dintre BC SCM Timișoara și BC CSU Sibiu se joacă de la ora 18, la Sala „Constantin Jude”. 

 

*foto: Seba Tătaru (Facebook BC SCM Timișoara)

1 comentariu la aceasta stire:
  • BC CSU Sibiu just me :

    aiurea
    Un meci care se anunta a fi interesant si disputat, nu este televizat.Pacat. Este totusi vorba de o partida care, in functie de rezultatul final, poate schimba clasamentul. Si inca un aspect: nu stiu de ce, cel putin in ultimele 2 etape, nu se joaca toate meciurile la aceeasi ora.

    cu 7 ani în urmă (10.02.2017) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!