Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

BC Timișoara se impune în duelul timișorean contra Timbei

Dan Oancia

Dan Oancia
18.01.2015

Pauza mai lungă de care a avut parte BC Timișoara le-a sporit acestora pofta de joc și foamea de victorii. „Leii” s-au impus cu 90-75 în duelul timișorean din Liga Națională de Baschet Masculin, contra Timbei Timișoara. Diferența putea fi mult mai mare dacă nu ar fi existat relaxarea venită în ultimul sfert în tabăra alb-violeților.

Dacă situația lui Glazyirin nu a fost lămurită nici acum, Bogdan Murărescu a avut parte de încă o problemă în cadrul lotului, americanul Hall fiind nevoit să plece în SUA din pricina unor probleme familiale. Dragan Petricevic a trimis în teren cvintetul format din Jovanovic, Pilcevic, Persic și Tica, în vreme ce „urșii” au început în formula Rejic, Pătru, Filip, Bluntt și Mijatovic.

BC Timișoara, la primul joc din 2015, a făcut o difernță de șapte puncte după primele 10 minute, aceasta fiind consolidată înaintea intrării la cabine cu încă două puncte, +9. Dezechilibrul a fost și mai mare în sfertul al treilea, câștigat cu 26-14 de către cei care au fost considerați ca fiind gazdele de astăzi, astfel că înainte de intrarea în ultimele 10 minute scorul era 73-51. Cu Mijatovic în mare formă, totodată în „double-double”, BC Timba a micșorat ecartul, scorul final fiind 90-75.

*Foto: soort9.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!