Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

BCM Tymes Timișoara se desparte de trei baschetbaliste

Radu Bărăian

Radu Bărăian
31.07.2014

Echipa de baschet feminin a Timișoarei s-a despărțit de 3 dintre baschetbalistele străine avute în lot în stagiunea 2013-2014. Milena Marjanovic a semnat un angajament în Franța, iar Milana Zivadinovic și Vedrana Kecojevic au plecat la rândul lor de pe Bega.

Milana Zivadinovic a bifat 27 de prezențe pentru Danzio în ediția trecută din LNBF, timp în care a acumulat în medie 8.4 puncte, 3.0 recuperări, 3.4 pase decisive, 2.0 intercepții 2.9 mingi pierdute și 9.1 la eficiență, totul în 27:39 minute petrecute pe parchet. 

Pivotul Kecojevic a avut cu un meci mai puțin jucat decât Zivadinovic. Mediile acesteia au fost de 3.0 puncte marcate pe meci, 2.3 recuperări, 1.9 mingi pierdute, iar la capitolul productivitate a acumulat 1.9. Toate aceste cifre au fost contabilizate în 15:57 minute jucate. 

Baschetbalista care din sezonul următor va evolua în Hegaxon, Milena Marjanovic, a avut doar 19 meciuri jucate pentru bănățence, însă a avut cele mai bune medii dintre toate 3. Mai exact, sârboaica a încheiat stagiunea cu 11.6 puncte, 9.2 recuperări, 3.7 mingi pierdute și 11.4 la eficiență. 

De notat este faptul că noul numele al echipei din Timișoara este BCM Tymes, însă Biroul Federal nu a aprobat deocamdată modificarea.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!