Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

BCM U Piteşti a transferat MVP-ul campionatului din Georgia

Dan Oancia, Lucian Călinescu

Dan Oancia, Lucian Călinescu
25.08.2014

Milosevic

După ce în urmă cu doar câteva zile BCM U Pitești l-a transferat pe americanul Ronald Ross, piteștenii au punctat din nou pe piața transferurilor. Echipa din Argeș a oficializat astăzi transferul lui Stevan Milosevic, pivotul campioanei din Georgia, Dinamo Tbilisi.

În vârstă de 29 de ani, masivul pivot de 211 centimetri este originar din Bar (Muntenegru). 

Stevan Milosevic a câștigat în sezonul precedent titlul de campion al Georgiei cu Dinamo Tbilisi, fiind desemnat și cel mai bun jucător al sezonului. Pe lângă această performanță, muntenegreanul a reușit să fie și cel mai bun apărător al anului din campionatul gruzin, precum și cel mai bun pivot din Georgia.

În sezonul 2013-2014, a obținut în maioul lui Dinamo Tbilisi medii de 16.8 puncte, 13.1 recuperări1.9 pase decisive, 1.4 capace, 0.4 intercepţii şi 1.8 posesii pierdute, pentru 25.2 la eficienţă. A avut 24 de apariții pentru echipa din capitala Georgiei și o medie de aproape 27 de minute pe meci.

În Georgia, el a fost coleg de echipă cu jucătorul lui BC Timişoara, Milos Pesic.

De-a lungul carierei, Milosevic a mai evoluat la Buducnost Podgorica (Muntenegru), Arkadia Lions (Austria), Steaua Roşie Belgrad (Serbia), Koeln 99ers (Germania), Partizan Belgrad (Serbia), JDA Dijon (Franţa), AEL Limassol (Cipru), Trabzonspor (Turcia), Mornar Bar (Muntenegru), Bucaneros de La Guaira (Venezuela), Sokhumi Tbilisi (Georgia) şi Olimpi (Georgia). 

foto: Arhivă personală

5 comentarii la aceasta stire:
  • tzontzolino :

    re
    Nu pentru ca sunt fan BCM U, dar pana acum echipa Pitestiului pare destul de buna. Parca toate au progresat la nivel de lot, Mures ce mi se pare ca nu se apropie de echipa din 2012, iar Sibiu pare mai slaba ca anul trecut momentan.

    cu 9 ani în urmă (25.08.2014) Raspunde
  • BC Mureș Târgu Mureș oldboy :

    BC MURES
    Si eu sunt de acord ca Pitestiul a adus jucatori buni. Din pacate valorile individuale nu iti garanteaza ca ECHIPA va reprezenta suma acestor valori. In 2012 BC MURES nu a avut "vedete" dar a avut ECHIPA si "chimia" dintre jucatori a fost foarte buna motiv pentru care am avut si performante. Anul trecut am platit tribut accidentarilor si mai ales faptului ca ne-am construit jocul in jurul lui Martinic si acesta nu a fost disponibil in meciuri cheie asa ca antrenorul a trebuit sa schimbe stratgia in functie de situatie plus ca "chimia dintre jucatori a fost perturbata de ego-ul unor jucatori. Anul asta (in functie de buget) am incercat sa aducem jucatori care vor sa joace in ECHIPA si nu pentru statistici, jucatori care vor sa faca treaba si care respecta deciziile antrenorului. Ce o sa fie in campionat om vedea deoarece campionatu se anunta taredeoarec multe echipe si-au intarit lotul. Sa vedem baschet de calitate si sa ne bucuram de el!

    cu 9 ani în urmă (26.08.2014)
    • tzontzolino:

      categoric
      Categoric ca valorile individuale nu iti garanteaza echipa dar iti pot aduce cele 2 puncte. Din fericire campionatul nostru a crescut foarte mult si oricat de echipa ai fi daca nu ai talent nu poti face diferenta. La Mures prin faptul ca ati pastrat pe Peciukas si Ivanovic, i-ati adus pe cei 2 de la Pitesti si nu stiu cum l-ati convins pe Ceskovic sa se reintoarca ati facut un pas urias. O sa fie frumos si anul acesta- tot nu am aflat de ce s-a retras Mures din Eurochallenge...

      cu 9 ani în urmă (26.08.2014)
    Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe DaKoS :

    Hristu
    La cum il cunosc pe Hristu, el chiar stie cum sa construiasca o echipa.

    cu 9 ani în urmă (26.08.2014) Raspunde
  • FC Argeș Pitești adu :

    hristu
    daca sapera a reusit sa formeze o echipa pe fuga cu jucatorii de anul trecut , am incredere ca o sa o faca si anul asta, la prima vedere cu jucatori mai buni.

    cu 9 ani în urmă (26.08.2014) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!