Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

BCM U Pitești câștigă categoric în fața celor de la CS Dinamo

Lucian Călinescu (Pitești)

Lucian Călinescu (Pitești)
18.10.2012

108-46
31-4, 32-16, 20-8, 25-18
  Statistică  

Într-un meci contând pentru etapa a treia a Ligii Naționale de baschet masculin, BCM U Pitești a câștigat categoric în fața celor de la CS Dinamo cu scorul de 108-46.

Fără căpitanul Slobodan Popovic pe teren, echipa antrenată de Tudor Costescu a trecut repede în avantaj, conducând după cinci minute de joc cu scorul de 22-1. Dan Ioan, jucătorul celor de la CS Dinamo reușește o aruncare de la 3 puncte, reducând diferența la 18 puncte. După mai multe reușitele ale americanilor Damien Kinloch și Marcel Jones, primul sfert de termină în favoarea piteștenilor, scor 31-4.

Sfertul al doilea, la fel ca și primul este dominat de gazdele întâlnirii. Reușitele de două puncte ale jucătorilor Barac Pankracije, Octavian Popa Calotă și Drasko Albijanic au mărit diferența piteștenilor la 43 de puncte, prima parte a partidei fiind câștigată de BCM U cu scorul de 63-20

După revenirea pe parchet, situația rămâne aceeași. BCM U Pitești câștigă sfertul al treilea cu scorul de 20-8, Drasko Albijanic și Barac Pankracije rămânând principalii marcatori ai gazdelor. În sfertul al patrulea, tehnicianul piteștean rulează tot lotul, introducându-i în teren pe Lucian Chirof, Cornel Alexiu și Cosmin Mătăsaru, aceștia aflându-se la primele minute jucate în acest sezon. Cu o aruncare de 3 puncte reușită de Dani Popescu în ultima secundă a timpului regulamentar, BCM U Pitești câștigă partida cu scorul de 108-46.

Datorită acestui rezultat, BCM U Pitești bifează prima victorie în LN după două insuccese consecutive, în timp ce, CS Dinamo se află la al treilea rezultat negativ.

1 comentariu la aceasta stire:
  • FC Argeș Pitești Gabitzu01 :

    statistic
    Ati uitat sa mentionati un lucru: toti jucatorii inscrisi pe foaia de joc au marcat.

    cu 11 ani în urmă (18.10.2012) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!