Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

BCM U Piteşti încearcă să scape de complexul din faţa lui CSU Atlassib Sibiu

Adrian Stoinea

Adrian Stoinea
18.12.2014

LNBM

Etapa a XII-a 

vineri, 19 decembrie

ora 18:00

6 - 4 Fișa meciului 8 - 2

Trupa antrenată de Miodrag Perisic, CSU Atlassib Sibiu, va primi, pe teren propriu, vizita lui BCM U Pitești, echipă ce traversează o perioadă excelentă.

"Galben-albaștrii” se reîntorc pe parchetul Sălii "Transilvania” după o victorie categorică ȋn fața formației SCM U Craiova, scor 75-61, ȋn timp ce piteștenii au trecut cu greu de CSM U Oradea, scor 99-94, ȋntr-o partidă ȋn care a fost condusă și cu 10 puncte diferență.

CSU Sibiu se află pe poziția a cincea, cu 16 puncte acumulate și cu un bilanț de șase victorii și patru ȋnfrângeri. BCM U Pitești stă mult mai bine, aflată pe poziția a treia cu 18 puncte, echipa piteșteană a ȋnregistrat doar două ȋnfrângeri în actuala stagiune din 10 partide disputate.

Cei mai ȋn formă jucători ai sibienilor sunt Milos Bojovic (20.3 puncte pe meci), Christopher Lee (8.2 recuperări/partidă) și Octavian Popa Calotă (3.7 pase decisive/meci). De partea cealaltă, Piteștiul poate fi periculos prin Ronald Ross, cel mai bun marcator (18.8 puncte pe meci) și pasator al echipei ( 4.6 pase decisive/partidă) și Stevan Milosevic (8.9 recuperări pe meci).

CSU Sibiu poate profita de aportul suporterilor şi de moralul dat prestația imaculată avută ȋn meciurile de pe teren propriu din acest sezon: 5/5 au reușit sibienii.

"Galben-albaștrii” se confruntă ȋn continuare cu accidentările și nu se pot baza pe serviciile jucătorilor Drazen Bubnic și Slobodan Popovic, lucru care i-ar putea dăuna pe faza ofensivă.

Ȋn ultimele șapte confruntări directe, CSU Atlassib Sibiu a suferit doar o ȋnfrângere ȋn fața piteștenilor şi rămâne de văzut dacă BCM U Piteşti va avea puterea să treacă peste acest complex.

CSU Atlassib Sibiu - BCM U Pitești va avea loc vineri, 19 decembrie 2014, ȋn Sala "Transilvania" din Sibiu, ȋncepând cu ora 18:00.

*foto: www.csufans.ro

1 comentariu la aceasta stire:
  • tzontzolino :

    re
    Adevarul e ca ne-au batut cam mereu...Era interesant un duel Calota-Popovic cu actualul lot dar poate in retur! Anul asta presimt o schimbare :)

    cu 9 ani în urmă (18.12.2014) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!