Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

BCM U Piteşti întâlneşte pe Gaz Metan Mediaş

Lucian Călinescu

Lucian Călinescu
25.10.2014

Liga Națională

Etapa IV

Duminică, 26 octombrie

Sala Sporturilor Trivale

2-1 Fişa meciului 1-2

După eşecul anterior de acasă, scor 60 – 83, din meciul cu Energia Târgu-Jiu, BCM U Piteşti caută revanşa. Şansa acestei revanşe poate fi chiar duminică la următorul duel din campionat, tot de acasă, însă cu Gaz Metan Mediaş.

BCM U Piteşti vrea un altfel de joc. Unul mai bun, mai exact, mai eficient şi finalizat cu un rezultat pozitiv. Piteştenii au greşit total la duelul cedat cu Târgu-Jiu atât faţă de fani, cât şi faţă de toată lumea ce are aşteptări mari de la echipă. În joc, BCM U a pierdut la o diferenţă de 23 de puncte. Un singur sfert a fost adjudecat de argeşeni, chiar primul. Apoi, echipa lui Hristu Şapera a cedat următoarele trei sferturi. 18 - 24, 11 - 18 şi 11 - 23.

Pentru BCM U, în duelul cu Gaz Metan Mediaş ar trebui să vină revanşa. Piteştenii vor evolua tot acasă şi vor avea deci publicul de partea lor. Însă acum trebuie neapărat şi victorie. Nimeni nu va mai ierta echipa din Piteşti, dacă jocul nu iese. Iar victoria este aşteptată mai mult ca niciodată. Cu siguranţă însă, pentru BCM U Piteşti, în Sala Sporturilor, nu va fi uşor contra Mediaşului.

Adversarul celor de la BCM U Piteşti, din jocul de duminică, este unul în revenire de formă. Mediaşul a început slab sezonul. Au fost două eşecuri chiar contra piteştenilor, însă în Cupa României. Atunci, Gazul a cedat în dublă manşa (62-78 – tur; 57-66 – retur). Apoi, în campionat, Mediaşul nu a reuşit partide mai bune contra celor de la BC Mureş, respectiv U BT Cluj. Marea surpriză a fost însă oferită de către ardeleni în precedentul duel. Gaz Metan Mediaş a învins acasă pe SCM U Craiova, echipă care în acest an şi-a anunţat pretenţiile la un loc fruntaş în campionat.

Va fi cea de-a 18-a confruntare directă dintre cele două formaţii. Scorul la gerenal este favorabil trupei lui Hristu Şapera, 15-12.

Brigada de arbitri ce va oficia întâlnirea este alcătuită din Bogdan Podar, Sorin Drugău şi Adrian Habor, comisar din partea FR Baschet fiind Ioan Constantin.

Duelul dintre BCM U Piteşti şi Gaz Metan Mediaş va avea loc duminică la Piteşti, începând cu ora 18:00.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!