Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

BCM U Piteşti se va duela cu CS Concordia Chiajna

Lucian Călinescu

Lucian Călinescu
04.04.2014

 

 

Liga Naţională

Etapa 26

Sâmbătă, 5 aprilie, ora 18:00

Sala Sporturilor Trivale

 

15-10 Fişa meciului 2-23

Sâmbătă, 5 aprilie, BCM U Pitești primește vizita celor de la CS Concordia Chiajna, într-un meci din cadrul etapei a 26-a a Ligii Naționale de Baschet Masculin. Startul partidei este programat la ora 18.

Piteștenii vin după  două succese, unul înregistrat pe terenul Mediașului, scor 90-84, partidă disputată pe finele săptămânii trecute, iar altul reuşit în fieful celor de la BC Timba, scor 93-68, partidă ce a contat pentru etapa cu numărul 23. Oaspeții de la Concordia vin după un eşec înregistrat pe teren propriu, scor 71-122, împotriva celor de la CSM Oradea.

În turul campionatului, elevii lui Hristu Șapera s-au impus cu scorul de 91-73. Cel mai bun jucător al Piteștiului a fost Lamonte Ulmer, cel care a reuşit 25 de puncte, 4 recuperări și 2 pase decisive, terminând partida cu un indice de 31 la eficiență. Pentru Chiajna s-a remarcat Aleksandar Vuletic cu 27 de puncte, 18 recuperări, 4 pase decisive și un indice de 25 la eficiență. În prezent, Vuletic nu mai evoluează la Chiajna.

Piteştenii au o medie de 80 depuncte marcate pe meci, iar Concordia a marcat în medie 67.6 puncte. Din punct de vedere statistic, la aruncările din interiorul semicercului, BCM U are procentaj de 53.9%, faţa de 49.4% al ilfovenilor. Echipa argeşeană stă mai bine şi la aruncările din afara semicercului, având procentaj de 33.5%, faţă de 27.8% al Concordiei.

BCM U Piteşti are mari șanse să termine sezonul regulat pe locul al șaselea, în cazul în care învinge sâmbătă seară, iar SCM U Craiova cedează pe terenul campioanei.

Brigada de arbitrii ce va oficia întâlnirea din Trivale este alcătuită din Alexandru Anica, Marius Epure şi Costin Bogdănescu, comisar din partea FR Baschet fiind domnul Stelian Bănică.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!