Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

BCM U Pitești încheie sezonul regulat cu o victorie pe teren propriu cu CSM CSU Oradea

Eduard Popa

Eduard Popa
06.04.2019

BCM U Pitești a câștigat în ultimul meci din sezonul regulat contra celor de la CSM CSU Oradea, scor 90-81, într-o partidă care a reprezentat o prefață pentru primul tur din playoff, când cele două formații se vor duela din nou, la fel ca în sezonul precedent.

BCM U Pitești a debutat cu Tudor Gheorghe, Carson, Bailey, Tony Bishop și Sturanovic, în timp ce Oradea a jucat cu Watson, Pasalic, Valeika și Markovic. Jeremic a deschis scorul cu un coș de 3 puncte iar după primele trei minute scorul era 11-2 pentru argeșeni. Bihorenii au mai echilibrat jocul, în special prin coșurile de 3 puncte ale lui Markovic și a ajuns la 17-14. Cu toate astea, finalul primului sfert a aparținut Piteștiului, care a avut un avantaj de 7 puncte, scor 24-17. Jeremic a adus avantajul la 10 puncte la începutul sfertului doi, dar bihorenii au revenit și au egalat la 32 după coșul de 3 puncte al lui Muha Pasalic. Piteștiul a încheiat însă prima repriză cu un run de 18-6 care a dus scorul la 50-38.

Kris Richard a deschis scorul cu un and-one în repriza secundă, Pasalic și Korniienko au împărțit câte un coș de 3 puncte iar același Richard a dus diferența la 7 puncte (47-54). Korniienko și Bailey au readus avantajul la 12 puncte, scor 65-53, dar Kris Richard a marcat 9 puncte consecutive și a băgat Oradea în joc. Astfel, după trei sferturi CSM CSU Oradea ajungea la 7 puncte, scor 73-66. În ultimul sfert elevii lui Nini au reușit însă să țină de victorie, chiar dacă Oradea s-a apropiat la 5 puncte de două ori. Tony Bishop a rezolvat însă meciul, cu un coș de 3 puncte, iar Pitești a învins, scor 90-81.

Tony Bishop a înscris 26 de puncte, Jeremic a marcat 18 puncte, Sturanovic 16 și Korniienko 13. De partea cealaltă, Kris Richard a înscris 21 de puncte, Sean Barnette 15 puncte, Muha Pasalic 12 puncte și 8 pase decisive și Giordan Watson 10 puncte.

Partida nu a contat pentru clasamentul final, întrucât CSM CSU Oradea și BCM U Pitești erau sigure de locurile 3 și 6 la finalul sezonului regulat încă de etapa trecută. Acum pentru Oradea urmează Final Four-ul Cupei României, în timp ce BCM U Pitești așteaptă primul meci din playoff de la Arena Antion Alexe.

*foto: Facebook - BCM U FC Argeș Pitești

1 comentariu la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe andrac :

    Meci
    Un meci fara miza in clasament, insa o victorie buna pentru moral, asta nu inteleg multi. Cred ca echipa are capacitate sa poata fi o serie lunga cu Oradea, care pleaca clar favorita. Ei au jucat poate putin mai relaxat azi, dar e bine sa vedem jocul nostru. Jeremic si Sturanovic mi se par constanti, azi a jucat bine si Bishop. Mi-a placut Maciuca, tipul poate creste mult. Pacat de suporterii de rezultat din oras, azi atmosfera a fost ca la teatru in sala. Eu mereu imi voi sustine echipa, chiar daca nu mereu castiga, cum imi doresc. Bafta in continuare! Suntem alaturi de voi.

    cu 5 ani în urmă (06.04.2019) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!