Stiri Cupa României Masculin

BCM U Pitești conduce la pauza jocului cu BC Timba Timișoara

Dan Oancia

Dan Oancia
05.01.2015

BC Timba Timișoara și BCM U Pitești se întâlnesc în turul sferturilor de finală ale Cupei României, astăzi, de la ora 20. „Urșii” vin cu un moral mai bun, fiind învingători în ultimele două jocuri din 2014, în vreme ce situația la Pitești a stat chiar invers. În ultimul joc dintre cele două echipe, care a avut loc tot în sala „Constantin Jude” din Timișoara, argeșenii s-au impus la 7 puncte diferență, scor 90-83.

BCM U Pitești a început mai bine în primele zece minute ale întâlnirii de astăzi, respectându-și renumele de favorită în această dispută. După o lungă perioadă în care au fost măcinați de accidentări, baschetbaliștii de pe Bega au ținut aproape în primul sfert, scorul fiind 24-21 în favoarea oaspeților.

Sfertul secund s-a desfășurat în aceeași notă de echilibru, iar după ce echipa lui Bogdan Murărescu s-a apropiat pe final, distanța de trei puncte a fost menținută și înainte de intrarea la cabine, scor 42-45.

Vom reveni cu detalii!

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!