Stiri Juniori U20 Masculin

Baris Aktas, primul triple double al semifinalelor U23

Ioana Ardereanu

Ioana Ardereanu
16.03.2013

În cursul zilei de ieri au debutat turneele semifinale rezervate jucătorilor sub 23 de ani. Seria cu numărul III, compusă din LPS Bihorul Oradea, SCM Craiova, CS Rapid București și CSU Atassib Sibiu, a consemnat în prima zi de întreceri victoria gazdelor din Craiova și de asemenea a formației de pe Cibin.

Cel de-al doilea succes menționat anterior s-a încheiat cu scorul 85 - 71, favorabil echipei din Sibiu și a fost marcat de prestația foarte bună a componentului sibian, Baris Aktas

Jucătorul în vârstă de 22 ani a reușit performanța zilei fiind autorul unui triple double.

Fostul echipier al lui Dinamo a avut un aport semnificativ asupra victoriei repurtate de echipa sa în fața grupării orădene, totalizând 20 de puncte (4/9 2pct., 1/5 3 pct.), 10 recuperări și 10 pase decisive. La acestea a adăugat 7 intercepții, un capac, dar și 9 posesii pierdute, totodată cele mai multe dintre coechipierii săi, pentru un coeficient total de 22 în dreptul eficienței.

Următorul meci pentru formația sibiană se va dipsuta mâine, la ora 18.00 în prezența gazdelor de la SCM U Craiova

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!