Stiri Juniori U20 Feminin

Baschetul feminin a renăscut la Târgoviște

Valentin Todea

Valentin Todea
05.04.2018

Clubul din județul Dâmbovița domină baschetul feminin la nivel juvenil, elevele lui Cătălin Tănase câștigând titlul national la categoria U20 înaintea disputării ultimului turneu, notează sportimpact.ro. CSȘ-CSM Târgoviște a câștigat toate partidele disputate în cele trei turnee jucate până acum la U20 și are patru puncte în fața echipei de pe locul 2, Rapid București, adjudecându-și deja competiția.

Antrenorul formației din Cetatea Chindiei, Cătălin Tănase, a oferit o declarație referitoare la această realizare pentru site-ul jurnaldedambovita.ro, fiind citat de sursa amintită mai sus:

„Am considerat această competiție o oportunitate, pentru a avea continuitate fetele care au câștigat titlul la U18. Am câștigat experiență de joc, pentru că am avut adversari mai dificili. Scopul era să oferim meciuri mai tari, pentru că la U18 le câștigam pe toate.”

Lotul echipei este format din următoarele jucătoare: Daiana Tănase, Alexandra Ghiță, Carla Popescu, Laura Vaida, Cristina Anastasescu, Ștefania Cătinean, Teodora Dumitru, Denisa Vați, Alexandra Robotin, Maria Vreme, Claudia Cristea și Laura Brebene. 

De asemenea, trupă târgovișteană U18 are șanse să își apere titlul național obținul în sezonul trecut la această categorie.

Odată cu acest succes, se creează un context favorabil pentru revenirea în top a echipei de senioare din Târgoviște, cea care în acest moment este lider în Liga 1 și este printre favoritele la promovarea în Liga Națională, după ce ani la rând s-a aflat printre câștigătoarele întrecerii, gruparea fiind desființată din cauza problemelor financiare.

*Foto: sport-impact.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!