Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Beatrice Alaiba continuă la Phoenix

Cătălin Rădulescu

Cătălin Rădulescu
08.07.2014

La prima participare din istoria clubului în eşalonul de elită, echipa pregătită de Theodosios „Sakis” Paralikas şi Cătălin Ştefănescu a avut o comportare bună şi s-a clasat pe locul IX. Pentru sezonul următor, obiectivele vor fi altele, clasarea în partea superioară a ierarhiei şi pentru asta conducerea clubului Phoenix caută în această perioadă să formeze o echipă competitivă. Managerul Alex Stanciu a anunţat că jucătoarea Beatrice Alaiba, una din piesele de bază din angrenajul echipei în sezonul trecut, a semnat un nou contract cu gruparea gălăţeană valabil pentru un an.

„Imediat după terminarea campionatului am fost deja în tratative cu Phoenix Galaţi, unde am şi semnat la scurt timp. Decizia mea este una benefică pentru mine, prin simplul fapt că aici au fost oameni care s-au ocupat de mine şi m-au ajutat să progresez. Vreau să am un sezon cât mai bun pentru a-mi ajuta echipa  să ne atingem obiectivele”, a declarat Beatrice Alaiba.

Beatrice Alaiba

Gălăţeanca a avut următoarele statistici în sezonul 2013-2014: 26 jocuri, 150 de puncte, 33 pase decisive, 112 recuperări şi un indice de eficienţă de 5,73. Sezonul 2014-2015 va debuta cu turul I din Cupa României (20 şi 24 septembrie). Liga Naţională are programată runda inaugurală pe 27 septembrie.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!