Stiri

Bill Amis: „Avem puterea să câștigăm. Nu avem ce pierde”

Eduard Popa

Eduard Popa
25.11.2015

Steaua CSM Eximbank Bucuresti va avea astăzi o deplasare foarte dificilă în a șaptea rundă din cadrul grupei D a EuroCup, pe parchetul celor de la Trabzonspor Medical Park. În meciul tur Steaua s-a impus, pe teren propriu, cu scorul de 76-71.

Unul dintre cei mai importanți jucători steliști, americanul Bill Amis, consideră că echipa sa a dovedit că are forța să bată Trabzonspor, dar misiunea va fi mai dificilă din cauza faptului că partida se va juca în deplasare. Cu toate acestea, Amis crede că „Roș-Albaștrii” nu au nimic de pierdut:

„Am arătat pe teren propriu că avem puterea să câștigăm, dar acum misiunea va fi mai dificilă pentru că jucăm pe parchetul lor. Însă vom da tot ce avem mai bun, pentru că este un meci uriaș pentru noi. Noi suntem outsiderii grupei și vom evolua ca și când nu avem ce pierde”, a declarat extrema pentru site-ul oficial al competiției.  

În șase meciuri în care a evoluat până acum în Eurocup, Amis a strâns medii de 9 puncte și 5,8 recuperări, cu un procentaj de 58,1% de la 2 puncte, în doar ceva mai mult de 19 minute pe meci.

Partida dintre Trabzonspor Medical Park și Steaua CSM Eximbank București se va juca astăzi, de la ora 19:00 și va fi difuzată de Digi Sport 4.

*foto: sportpictures.eu

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!