Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Bill Amis a reușit un double-double în victoria cu BCMU Pitești

Eduard Popa

Eduard Popa
22.11.2015

bill_amis

Steaua CSM Eximbank București a reușit cea de-a cincea victorie consecutivă în Liga Națională de Baschet Masculin (LNBM) în fața celor de la BCMU Pitești, scor 78-65 (21-17,14-14, 17-14, 26-20).

Steliștii au ținut sub control meciul cu argeșenii, reușind să conducă pe toata durata partidei. Steliștii au început cu un run de 14-6, dar aveau să câștige primul sfert doar la patru puncte (21-17), diferență ce s-a păstrat și la pauză (35-31). Însă Steaua a deschis sfertul trei cu un parțial de 13-3, care a pus în afara oricărui dubiu câștigătoarea.

Cel mai bun jucător al partidei a fost Bill Amis. Americanul a reușit un double-double, cu 16 puncte și 10 recuperări, din care șase au fost ofensive. De asemenea jucătorul stelist a reușit și procentaje excelente din acțiune: 6/7 de la 2 puncte și 1/2 de la 3 puncte. De asemenea a reușit 7/9 aruncări libere, dar și 3 intercepții și două capace.

În acest sezon Amis a strâns 12,9 puncte, 6,4 recuperări și 1,7 pase decisive, cu medii extraordinare (68,9% de la 2 puncte, 71,4% de la 3 puncte și doar 69% la libere).

Următoarea partidă pentru Steaua va fi în compania celor de la Trabzonspor în EuroCup, și apoi în etapa următoare din LNBM se va deplasa la CS Energia Târgu Jiu.

*foto: sportpictures.eu

5 comentarii la aceasta stire:
  • FC Argeș Pitești boby77 :

    Meci
    Caprarescule, da-ti demisia prietene, esti incompetent impreuna cu Sufariu care luati bani degeaba. O sa se termine si banii publici bagati aiurea.

    cu 8 ani în urmă (22.11.2015) Raspunde
  • FC Argeș Pitești Shakall :

    pivoti
    Amis si Lee 10/14 ; Vlaicu si Mladenovici 4/10, Tudor 0/5 in asemenea conditii poate cineva spune de nu prind macar 5 minute Chirof si Balmus?

    cu 8 ani în urmă (22.11.2015) Raspunde
  • tsc_1980 :

    Amis
    Amis este de departe cel mai valoros jucator din Liga, mai ales ca poate juca pe 3 4 si 5! Sper sa il vad la Oradea sezonul viitor!

    cu 8 ani în urmă (22.11.2015) Raspunde
  • FC Argeș Pitești Renan :

    Antrenor&conducere
    Cred ca o vina mare in prestatia de pana acum o are si antrenorul echipei. Nu poti sa spui ca daca nu aveam ghinion, ca pana acum puteam avea 8 victorii. Nu e doar ghinion, e vorba de cum a gestionat finalurile de meci. Mladenovici pe faza ofensiva foarte slab pana acun, recuperator la fel de slab. Tudor si Vlaicu 0. Balmus are meciuri bune la echipa de liga 1, de ce a fost adus daca a primit 0 sanse? Mereu ni se spune ca jucam cu Steaua care joaca EuroCup, la Cluj ni s-a spus ca au un buget mai mare, la Oradea e greu sa invingem, oare de ce ne mai prezentam?! Nu stiu ce se intampla cu Jogela care a inceput foarte bine dar de 3 meciuri nu se mai leaga nimic. L-am asteptat pe Stamenkovici sa revina jucand in 5 straini dar are procentaje sczute la aruncari. In conditiile astea play-off-ul e departe si chiar daca-l prindem de pe pozitia 8...degeaba-l prindem...:)

    cu 8 ani în urmă (22.11.2015) Raspunde
  • tzontzolino :

    balmus& restul
    Hai sa fim si realisti cu Balmus si restul...i-am vazut jucand la meciuri din liga 1. Nu au inca stofa de minute bune in lnbm! Balmus trage mult dar mai are de munca! Chirof nu e nici pivot nici extrema de forta...Stancut se bazeaza prea mult la aruncari de 3. Echipele care au pivoti buni ne vor bate! Noi am batut si vom batea echipele care au doar un pivot bun si nu au rezerva la el- gen Mures care sta doar in Baro, Dinamo doar in Sulovic etc. Pe Steaua cu Lee, Copper si Dragusin nu avem cum sa o batem! Noua ne-ar trebui un jucator cum a fost Djurkovic acum 2 ani

    cu 8 ani în urmă (23.11.2015) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!