Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Bogdan Murărescu: „Cred că e una dintre cele mai grele deplasări”

Dan Oancia

Dan Oancia
05.12.2014

BC Timba Timișoara se va deplasa în fieful celor de la Energia Târgu Jiu pentru a susține partida din etapa a X-a a Ligii Naționale de Baschet Masculin. Alături de cei de la Gaz Metan Mediaș, bănățenii sunt singura echipă care nu au izbutit nicio victorie în deplasare, în această ediție de campionat.

Bogdan Murărescu, antrenorul Timbei, este conştient de dificultatea deplasării, mai ales ţinând cont de problemele de lot cu care se confruntă „urșii”. Cred că e una dintre cele mai grele deplasări. Energia e o echipă foarte puternică fizic, să vedem cum ne vom descurca, nu cred că ne va fi ușor. Sunt foarte masivi, rapizi, pe toate posturile, avem și noi o șansă a noastră pe care încercăm să o speculăm. Nu ne-am legat foarte mult de acest meci, următoarele trei vor conta în planul nostru… Îl tratăm ca pe celelalte, vrem să câștigăm. Așa am pregătit meciul, dacă vom avea și puțin noroc cine știe”, a declarat Murărescu, potrivit sport9.ro

E necesar pentru că e foarte greu să supraviețuim în trei-patru jucători. E o situație neplăcută, dar nu am putut să o controlăm. Un jucător s-a accidentat, altul a vrut să plece… Sper ca săptămâna viitoare să ne finalizăm echipa, o să vină și un pivot. Încercăm să câștigăm ultimele trei meciuri și faza a II-a din Cupa României e un obiectiv pentru noi, ne dorim în Final Four”, a conchis Bogdan Murărescu, referitor la situația în care este echipa sa.

1 comentariu la aceasta stire:
  • SCM "U" Craiova Andrei<3Scm :

    Timba
    Va doriti multe, dar nu prea faceti nimic, domnu Murarescu!

    cu 9 ani în urmă (05.12.2014) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!