Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Bogdan Murărescu, despre trasferurile de la BC Timba

Dan Oancia

Dan Oancia
31.07.2014

BC Timba a fost una dintre echipele active în această pauză competițională pe piața transferurilor, în speranța că vor avea un sezon mai bun decât cel precedent. Pe lângă jucătorii aduși la echipă precum Mladen Sljivancanin sau revenitul Leonard Filip, timișorenii au punctat și la nivelul staff-ului tehnic, prin cooptarea lui Zoran Milovic în postura de antrenor secund.

După ce a trecut pe la Dinamo București și la vecinii „urșilor”, BC Timișoara, extrema de 2 metri, Leonard Filip, s-a reîntors la Timba, echipa pentru care a debutat la seniori, pe când Timba era în Divizia B. Cu privire la acest transfer, Bogdan Murărescu, antrenorul celor de la BC Timba a declarat în cadrul emisiunii Divizia Locală, de la Digi 24 Timișoara: „E un bun apărător, un luptător, și ne poate ajuta în viitorul sezon. Cred în el pentru că e un jucător tânăr și dă dovadă de multă determinare. Îl cunosc de când l-am adus la Timba în Divizia B, avea doar 15 ani. Nu îmi fac probleme în ceea ce privește aportul pe care poate să îl aducă echipei”.

În ceea ce privește celălalt transfer perfectat de către BC Timba, cel al sârbului Mladen Sljvancanin, care și-a trecut în CV echipe din campionatele Serbiei, Germaniei sau Franței (Pro B), Bogdan Murărescu a spus că nu acest lucru i-a făcut să-l aducă pe sârb: „Noi nu transferăm cv-uri, ci jucători. Mladen are o anumită experiență și a jucat peste 30 de partide în Euroligă. Va fi un jucător foarte important în angrenajul echipei noastre și amprenta jocului său se va face simțită”.


De asemenea, Vedran Nakic a semnat prelungirea contractului cu BC Timba. Pe lângă acești jucători aduși pentru fortificarea lotului, timișorenii se mai află în tratative și cu un internațional sloven, un ucrainean și alți doi jucători din Statele Unite ale Americii, potrivit site-ului druckeria.ro.

Cât despre cel care îl va completa din postura de antrenor secund, Zoran Milovic, care a fost și jucătorul Timbei, Murărescu a ținut să precizeze: „E un tip devotat, care are un spirit de luptător, iar acesta e principalul atu pentru care l-am adus. Cunoaște baschetul românesc foarte bine și poate să facă un scouting bun. În niciun caz nu-l vom vedea jucând”.

*Foto: Facebook BC Timba

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!