Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Bogdan Popescu: “Am crezut că SCM U Craiova va fi o echipă mult mai slabă”

Marius Petri

Marius Petri
08.11.2014

BC Timișoara s-a impus în fața celor de la SCM Universitatea Craiova în primul meci al etapei a șasea din Liga Națională cu scorul de 79-73, la capătul unui meci pe care l-a controlat în mare parte. Unul dintre cei mai buni oameni ai formației bănățene, Bogdan Popescu, s-a arătat foarte încântat de rezultatul obținut, afirmând că echipa avea nevoie de un succes după înfrângerea de la Mediaș:

“E un rezultat mare, chiar dacă pare o simplă victorie. Pentru noi nu a fost un moment prea bun după eșecul de la Mediaș, dar am scos-o la capăt cu acest succes care ne aduce puțin zâmbetul pe buze. Nu e ceva fenomenal, pentru că e doar o victorie până la urmă, dar e un început.”

Pivotul s-a aflat într-o situație specială datorită faptului că a evoluat la Craiova în sezonul trecut, fiind astfel nevoit să joacă împotriva foștilor săi colegi. Având în vedere transferurile târzii realizate de craioveni, Popescu se aștepta la un joc mai slab al echipei antrenate de Andelko Mandic: 

“Am crezut că vor fi o echipă mult mai slabă decât ce au arătat pentru că au făcut achiziții foarte târziu și am crezut că nu se vor înțelege bine în joc. Este o formație bună, care a reușit niște rezultate bune momentan, vom vedea dacă vor reuși să continue. Eu cunosc antrenorii, jucătorii și managementul de acolo, își doresc foarte mult să progreseze de la an la an. Joacă și într-o cupă europeană, ceea ce le va face mai grea misiunea în campionat, însă am încredere în antrenori și cred că vor face performanță, dar sper să fie după noi în clasament.”

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!