Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Bogdan Popescu: „Asesoft are o echipă mai bună față de sezonul trecut”

Marius Petri

Marius Petri
12.12.2014

BC Timișoara și CSU Asesoft Ploiești se întâlnesc mâine (13 dececembrie) în orașul de pe Bega, într-o confruntare din cadrul etapei cu numărul 11 al Ligii Naționale de Baschet Masculin. Înaintea acestei dispute, Bogdan Popescu, unul dintre jucătorii exponențiali ai alb-violeților, a vorbit pentru TotalBaschet despre meciul cu formația lui Vladimir Arnautovic, având numai cuvinte de laudă pentru campionii sezonului trecut:

Cum vezi partida din această etapă?

Meciul cu Asesoft va fi extrem de greu. Ploieștiul este principala forță a baschetului românesc. Sunt campionii en-titre și formează un grup foarte solid. După părerea mea, în acest sezon au cea mai puternică echipă din ultimii ani. Noi ne respectăm adversarul, dar vom da totul pe teren ca să ieșim învingători.

Întâlniți campioana din stagiunea precedentă, care a suferit câteva modificări în echipă față de anul trecut. Ce părere ai despre lotul lor din acest an?

Într-adevăr, Asesoftul are o echipă aproape nouă față de anul trecut, când au câștigat campionatul. Personal, cred că lotul din acest sezon este peste echipa de anul trecut. Au jucători foarte experimentați și cu un CV de invidiat. Chiar dacă au pierdut câteva meciuri în campionat, tot ei rămân principala favorită la titlu.

Crezi că meciul disputat în această săptămână în Eurocup va fi un avantaj pentru voi, ploieștenii fiind, poate, mai obosiți?

Din contră, cred că echipa este pregătită fizic foarte bine și chiar dacă au jucat la mijlocul saptamânii o să fie pregătiți pentru meciul de sâmbătă. Pentru noi oricum va fi un meci extrem de greu, pe care sperăm să-l câștigăm.

Partida BC Timișoara – CSU Asesoft Ploiești va avea loc în sala “Constantin Jude” începând cu ora 17:00 și va putea fi vizionată în direct pe DigiSport 2.

*foto: Virgil Simonescu / Opinia Timisoarei

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!