Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Bogdan Popescu: „Suntem profesioniști, trebuie să punem ce a fost deoparte, să ne concentrăm pe un tur extrem de greu de play-off”

Dan Oancia

Dan Oancia
08.04.2015

BC Timișoara trebuie să lase în urmă, cel puțin pentru moment, bucuria câștigării Cupei României în cadrul Final Four-ului de la Pitești și să se gândească la jocurile din play-off-ul Ligii Naționale. CSU Asesoft Ploiești, gruparea pe care a scos-o în sferturile de finală ale Cupei României, revenind de la -24 la general, va opune rezistență „leilor” din Banat.

„Ne-am îndeplinit dorința nouă și lor. Suntem profesioniști, trebuie să punem ce a fost deoparte, să ne concentrăm pe un tur extrem de greu de play-off. Ploieștiul, nu are rost să spun cât de bună e. E o echipă foarte puternică deși sunt schimbați puțin. Va fi o serie foarte grea. Flowers nu jucase atunci, se știe cum joacă la echipa lor la Ploiești, mult mai fizic ca în altă parte. Noi nu trebuie să facem act de prezență, să arătăm dorință ca în Cupă, și de ce nu, să luăm un meci. Le vrem pe amândouă, dar ne-ar da o șansă în plus pentru cele de la Timișoara”, a susținut Bogdan Popescu, potrivit sport9.ro.

Prima partidă dintre CSU Asesoft Ploiești și BC Timișoara va avea loc vineri, de la 20.30, în Prahova.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!