Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Boriga infirmă plecarea antrenorului: "Doar ce am băut o cafea cu Dikeoulakos"

Ciprian Petcuț

Ciprian Petcuț
07.01.2013

În decursul ultimelor zile a apărut pe diferite site-uri din țară și străinătate stirea că antrenorul grec, Georgios Dikeoulakos ar fi plecat de la Campioana României, CSM Târgoviște.

Total Baschet a luat legătura cu președintele clubului dâmbovițean, Gabriel Boriga pentru a lămuri aceste informații. Acesta a infirmat zvonurile și ne-a declarat că antrenorul grec este în Târgoviște și în decursul acestei zile s-a intalnit cu el.

“Tocmai azi am fost și am băut o cafea cu antrenoru grec în Târgoviște. Vom termina cu bine sezonul din punct de vedere financiar, mai mult decât atât o să ne atingem toate obietivele care ni le-am propus”.

Legat de plecarea Florinei Diaconu care s-a întors la Rapid, acesta a precizat că a fost reziliat contractul în urma dorinței jucătoarei.

Au fost motive personale și familiare. Noi ii respectăm decizia, este o jucătoarea reprezentativă  și simbolică pentru noi iar singurul motiv care a plecat a fost dorința de apropierea de casă, dorul de familie și nimic altceva”.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!