Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Boris Lalovic este noul centru al lui U Mobitelco Cluj

Adrian Micinic

Adrian Micinic
17.06.2013

 

Boris Lalovic este noul pivot al lui U Mobitelco Cluj-Napoca, informează site-ul oficial al ardelenilor. În vârstă de 32 ani, jucătorul originar din Muntenegru sosește de la Zrinski Mostar, din Bosnia.

În sezonul 2012/13, Lalovic a bifat 22 prezențe și a avut medii de 20.5 puncte, 8.3 recuperări, 1.6 pase decisive, 0.8 intercepții și 2.4 posesii pierdute pentru 20.1 la eficiență în 35.6 minute pe meci. El a avut procentaje de 62% la aruncările de două puncte, 39% la trei puncte și 83% la linia de pedeapsă. Zrisnki a ocupat locul al 7-lea în ediția recent încheiată de campionat.

De-a lungul carierei, Lalovic a mai jucat la Primorje și Ulcinj (Muntenegru), Etha (Cipru), Hercegovac (Bosnia) și Vrsac (serbia).

Lalovic este al doilea jucător străin legitimat la U Mobitelco Cluj după revenirea lui Branko Cuic.

Foto: Bljesak.info 

5 comentarii la aceasta stire:
  • U BT Cluj-Napoca highflyer :

    hai nooo
    de unde ii gaseste cristescu pe toti astia? jocovic, todorovic, djapa, lalovic... mai bine facea un efort si il aducea pe zoki sau pe ruben boumtje

    cu 10 ani în urmă (17.06.2013) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca hell :

    @highflyer
    Hai sa fim seriosi, chiar numai Zoki este pivot in lumea asta? Djapa ar fi jucat mai bine daca ar fi fost pus sa joace ce stie si cum stie sa joace!

    cu 10 ani în urmă (17.06.2013) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca carlos_cj :

    corect
    degeaba.... highflyer cam are dreptate... ultimele finale pe care le-am jucat au fost cu Zoki in echipa. s-a demonstrat ca am fost usor aerieni fara el.
    Sper ca Boris asta sa fie bun... dar daca te uiti putin la ce nivel a jucat... incepi sa-ti pui semne de intrebare. sali in care tribunele sunt banci asezate pe marginea terenului.
    e singurul filmulet de prezentare cu el:
    http://www.youtube.com/watch?v=FWeuUJcM8j4

    cu 10 ani în urmă (18.06.2013) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe canguru :

    ..
    Avem pretentii dar la noisi la valoarea campionatului nu ne uitam nu ne uitam, vrem sa platim 5k/luna su eventual sa-l luam pe Nenad Krstic.
    De ce nu-I acordati omului o sansa? nici nu a venit si deja e contestat

    cu 10 ani în urmă (18.06.2013) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe canguru :

    Nikolov
    By the way, de Nikolov ati auzit ceva? se intoarce la Cluj si pt sezonul viitor?

    cu 10 ani în urmă (18.06.2013) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!