Stiri

Boston Celtics ajunge la cea de-a 15-a victorie consecutivă

Radu Bărăian

Radu Bărăian
19.11.2017

Boston Celtics continuă marșul triumfal în NBA, reușind să ajungă la cea de-a 15-a victorie consecutivă, după ce a reușit să învingă în deplasare pe Atlanta Hawks, scor final 110-99. 

Practic, noaptea trecută, s-au întâlnit în Atlanta ultima clasată din Conferința de Esti, respectiv prima clasată. Primul sfert al meciului a fost adjudecat de gazde cu 35-20, însă Celtics a revenit treptat în joc în special prin evoluțiile lui Kyrie Irving și Jaylen Brown. Sfertul 2 le-a revenit celor din Boston cu 24-15. De asemenea, după revenirea de la vestiare, tot liderul din Est a controlat partida, reușind să-și adjudece și sferturile 3 și 4 cu parțiale de 36-27 și 30-22, câștigând astfel partida la 11 puncte diferență, scor final 110-99. 

După cum spunea, cei mai buni oameni ai celor de la C's au fost Kyrie Irving autor a 30 de puncte și Jaylen Brown cu 27 de puncte puse pe tabela de marcaj. De cealaltă parte, de la Hawks s-au evidențiat Dennis Schorder cu 23 de puncte, Kent Bazemore cu 19, respectiv John Collins cu 18. 

Astfel, cu 15 victorii la rând la activ, Boston Celtics este în fruntea NBA în acest debut de sezon, având cel mai bun start din istoria francizei. 

*Foto: nydailynews.com

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!