Stiri

Boston Celtics continuă seria invincibilităţii

Eduard Popa

Eduard Popa
17.11.2017

boston golden state warriors

Boston Celtics a reușit azi noapte a 14-a victorie consecutivă, după ce a trecut de campioana en-titre a NBA, Golden State Warriors, scor 92-88.

Toți starterii lui Boston au fost în double digits, cu Jaylen Brown fiind cel mai bun marcator, cu 22 de pct și 7 recuperări, urmat de Al Horford, cu 18 pct și 11 recuperări și de Kyrie Irving, cu 16 pct și 6 pd. De partea cealaltă Kevin Durant a fost singurul care s-a ridicat la nivelul așteptărilor, cu 24 de pct, în timp ce dublul MVP al ligii, Steph Curry, a înscris doar 9 pct, cu 3/14 din acțiune.

GSW a câștigat primul sfert cu 28-18 și avea un avantaj confortabil, dar gazdele au terminat prima repriză cu un run de 15-3. La mijlocul sfertului al treilea, Warriors aveau un avantaj de 17 puncte, dar Celtics au răspuns cu un parțial de 19-0. Finalul de meci a fost unul intens. Klay Thompson a dus Warriors în avantaj, dar Irving a fost eroul finalului de meci, aducând victoria lui Celtics de la nivelul liniei de fault.

Cu această victorie, Boston ajunge la 14-2, în timp ce Warriors are 11 victorii cu 4 înfrângeri.

În celălalt meci al serii, Houston Rockets a făcut instrucţie cu Phoenix Suns. Băieţii lui D'Antoni au înscris 90 de puncte în prima repriză, în drum spre o victorie lejeră, scor 142-116. James Harden a adunat 48 de puncte şi 7 pase decisive în timp ce Ryan Anderson a adiunat 24 de pct, iar Chris Paul a revenit după o accidentare cu 11 pct şi 10 pase decisive în numai 20 de minute. De partea cealaltă Devin Booker a adunat 18 pct şi 10 pase decisive. 

Houston este lider în Conferinţa de Vest, cu 12 victorii şi 4 înfrângeri, în timp ce Phoenix Suns coboară la 5-11.

*foto: sport1.de 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!