Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Brankica Hadzovic: „Suntem pregătite să luptăm pentru prima victorie a sezonului”

Valentin Todea

Valentin Todea
03.10.2016

Trupa galben-albastră debutează în noul sezon al LNBF pe propriul teren, având un adversar dificil, Phoenix Galați. Înaintea disputei din această seară de la ora 19:00, Total Baschet a luat legătură cu jucătoarea Brankica Hadzovic, cea care este căpitanul echipei Univ. Goldiș ICIM Arad.

Începeți din nou campionatul împotriva formației Phoenix Galați, la fel ca în ultimul sezon...

Sper ca în acest an să avem mai mult noroc împotriva echipei gălățene! Vom da tot ce avem mai bun, am muncit din greu în ultima luna așa că suntem pregătite să luptăm pentru prima victorie a sezonului!

La ce te aștepti de la acest meci?

Ne așteptăm la un meci dificil pentru că este primul meci din campionat și ambele echipe vor da maximum pentru a obține prima victorie! Nu știm prea multe despre adversar dar dacă vom juca bine consider că putem câștiga.

Crezi că va fi un sezon mai competitiv datorită faptului că fiecare echipă beneficiază de 4-5 jucătoare străine?

Da, aș putea spune asta, deoarece până acum cam toate echipele sunt la fel de bune. Sunt sigură că va fi un sezon captivant cu multe rezultate surprinzătoare.

Ce așteptări pot avea fanii ICIM-ului în această stagiune?

Știm cu toții că din decembrie până acum ICIM Arad nu a mai avut o echipă de nivelul Ligii Naționale și sunt sigură că sunt foarte nerăbdători în legătură cu acest sezon. Știu că ei sunt mereu alături de noi orice ar fi așa că ne vom asigura să îi facem fericiți cât de mult putem.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!